Ce smartphone prefera oamenii de afaceri?

By on 23/01/2015
Smartphone

* de la citirea de e-mailuri si pana la accesul rapid la programele de la birou, nevoile oamenilor de afaceri in materie de telefonie mobila s-au schimbat mult odata cu intrarea in era tehnologiei smartphone

Dupa o perioada in care o singura firma exista pe buzele oricarui om de afaceri atunci cand venea vorba de telefoanele companiei, si anume BlackBerry, multe s-au schimbat, mai ales dupa ce si destinul acestui producator a cunoscut schimbari radicale. BlackBerry a luat o noua intorsatura, lasand totodata usa deschisa pentru rivalii care nu au asteptat prea mult in a curta domeniul afacerilor. Restul este deja istorie si vedem acum cu ochiul iber cum mari producatori precum Apple, Samsung, HTC sau Nokia se lupta pentru o bucata din acest imens tort. Un fapt extraordinar pentru orice potential cumparator din domeniul afacerilor, care poate sa aleaga dintr-o gama larga de telefoane, permitandu-si sa le selecteze pe cele care corespund cerintelor companiei.

Fara a exista o ordine anume, am alcatuit o scurta lista a celor mai utilizate smartphone-uri din lumea business.

BlackBerry Passport: eroi in e-mailuri

Exista de ceva vreme pe piata un nou si ciudat model de BlackBerry. Modelul Passport ofera un ecran mare si extins, tastatura qwerty pentru introducerea rapida a textului, o tastatura care, din punct de vedere fizic, ofera un mare avantaj in trimiterea de e-mailuri, sustinuta acum si de manipularea impresionanta a sistemului de operare BlackBerry 10.

BlackBerry

Marele avantaj oferit de BlackBerry Passport este un suport excelent pentru utilizatorii din cadrul firmelor partenere. Departamentele IT pot prelua controlul telefonului utilizand BlackBerry Enterprise Service 10 sau BES 10, cu garantia oferita de BlackBerry, care ne asigura ca toate e-mailurile si mesajele sunt complet criptate. In acelasi timp, BlackBerry Balance pastreaza documentele si profilurile personale separat de aparat, permitandu-ti sa lucrezi pe partea de business si avand totodata control deplin asupra laturii personale.

HTC One M8, maretie pe toate planurile

Nu este intamplator faptul ca HTC One M8 inca sta cu mandrie in topul celor mai bune telefoane in clasamentul mondial, dupa aproape un an de la lansare. Daca umblati dupa cel mai bun telefon Android, cautarea a luat sfarsit. Carcasa din meteal premium merge cot la cot flota iPhone de la Apple, in timp ce puterea de sub aceasta se poate ocupa cam de orice.

In plus, acest aparat ofera destul confort si libertate de miscare, fiind capabil sa functioneze cu o singura incarcare pe zi, in timp ce modul de ultra-economisire a energiei de la HTC va tine conectat la apeluri, texte si e-mailuri, prelungind in acelasi timp viata bateiei telefonului dincolo de ziua de lucru. Ecranul full HD de 5 inch face de toate: de la trimiterea de e-mailuri la rulrea de filme, iar includerea unui slot microSD permite sa aveti la indemana o capacitate de stocare suplimentara. M8 este certificat HTCpro, ceea ce adauga o criptare suplimentara si instrumente de gestionare a dispozitivelor mobile pentru clientii business.

HTC

Samsung Galaxy Nota+

4: imagine in stil mare

 Multi-taskingul este parte a cerintelor de afaceri din ziua de astazi si cel mai bine se ocupa de asta dispozitivul Galaxy 4 Note, cu uimitorul sau QHD, mai bun chiar decat un ecran full HD. Are un afisaj de 7 inch, stilou S Pen si putere interioara serioasa. Durata mare de viata a bateriei si memoria extensibila au fost dintotdeauna printre caracteristicile cheie ale oricarui Galaxy Note, iar cu acest model puteti adauga acum si un design premium la aceasta lista. Un cadru metalic ruleaza pe circumferinta telefonului si chiar daca partea din spate este inca din plastic, este un mare pas inainte pentru Samsung si un plus binevenit la design. S Pen primeste, de asemenea, un mare plus pentru precizie si pentru faptul ca reuseste sa faca scrisul de mana si multi-taskingul mult mai usoare. Iar daca vreti sa impingeti la extrem eficienta, puteti fixa doua aplicatii una langa alta pe ecran. Smartphone-urile supradimensionate sunt la moda in aceste zile, pana si Apple adoptand acest stil. Iar daca familiarul iOS si produsele firmei din Cupertino iti fac cu ochiul, arunca o privire asupra excelentului iPhone 6 Plus.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>