HP isi apara blazonul cu un laptop de exceptie

By on 19/01/2015
HP

* HP ProBook 455 G2 este un laptop construit pentru a va insoti oriunde va poarta pasii afacerii

Ramaneti cu un pas inaintea hackerilor si a atacurilor! Garantiile de securitate incluse de HP ProBook impotriva virusilor, detecteaza posibile fisiere corupte si va alerteaza la schimbarile neautorizate. O serie de softuri HP Client Security va ajuta sa criptati hard disk-ul, sa stergeti permanent datele nedorite sau aruncate, sa restrictionati accesul neautorizat si, mai mult decat atat, sa aduca satisfactie in orice activitati ar presupune munca ta. In fine cu HP ProBook 455 G2, un laptop de ultima generatie din zona de business, nu numai ca lucrati mai inteligent, dar si aratati mai bine facand asta.

Eleganta si durabilitate

Contati pe un design durabil atat in interior cat si in afara, cu elemente de siguranta integrate si o tastatura rezistenta la stropire. In plus, laptopul este mai usor de transportat, datorita constructiei subtiri si elegante. Gama ProBook de la HP este supusa unor teste dificile, astfel incat poti avea incredere totala in aceste produse. In timpul acestui proces de testare, PC-urile experimenteaza 115.000 ore de incercari de performanta pentru a te asigura ca pot rezista mediilor de lucru riguroase

HP

.Acest laptop te ajuta sa abordezi volumul de munca dificil din mediul de afaceri cu o tehnologie puternic construita, de la baza in sus. Acest HP ProBook are in compozitie fibra de sticla pentru mai multa luminozitate si durabilitate.

Dincolo de partea tehnica, principalele caractersitici ale ProBook 455 G2 sunt: stilul pe care il puteti vedea si simti prin tehnologia de incredere de la HP; puterea si performanta, completate de un design solid si finisaje elegante; super viteza, transferul de date fiind acum mai rapid ca niciodata cu USB 3.0.

Maximizarea eficientei de lucru prin detalii tehnice uimitoare

Din punct de vedere tehnic, notebook-ul ultra-subtire vine echipat cu un procesor puternic, un AMD A8-7100, pentru a oferi performante optime in a va ocupa cu succes de activitatile de zi cu zi. In plus, inalta performanta a notebook-ului este sustinuta cu incredere de un RAM de 4GB DDR3, care va permite sa efectuati sarcinile lin si continuu. Un hard-disk masiv de 500 GB inseamna o capacitate de stocare imensa, astfel incat sa puteti pastra la indemana mii de fisiere, documente si alte tipuri de continut multimedia fara probleme.

hp2

Mai mult, sistemul inovator de operare Windows 7 Professional va permite sa navigați prin dispozitiv si programele dumneavoastra eficient si fara probleme. Display-ul de 15.6 inch, genial iluminat cu LED-uri de fundal, e partea unui un ecran lat, ce ofera acestui notebook uimitor un afisaj vizual remarcabil, cu o rezolutie maxima de 1366 x 768 HD. Placa grafica AMD Radeon R4 ii sporeste capacitatile, permitandu-va sa va bucurati de filme, jocuri si alte servicii multimedia, la o claritate uimitoare. Profitati si de camera integrata pentru apelurile video de inalta calitate, un webcam cu o rezolutie de 720 p, pentru a fi in legatura directa cu prietenii si familia, atunci cand afacerile va poarta pasii departe de ei.

pro-book455

Incredere verificata in timp

Asadar, daca sunteti in cautarea unui produs semi-profesional, acesta este, probabil, cel mai potrivit dintre cele disponibile pe piata, prezentat printr-o mare versatilitate si suplete. HP ProBook 455 G2 este, in prmul rand, un notebook care provine de la producatori consacrati, aflati in industrie de mult timp si ale caror produse au fost testate la scara mondiala. Iar aceasta calitate nu poate fi compensata cu nimic din ceea ce ar putea oferi alte produse de aceeasi categorie, incurajatoare fiind si marturiile clientilor de-a lungul timpului. Iar o multime de oameni care au avut posibilitatea de a utiliza acest produs ii pot atesta longevitatea.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>