Moto X 2014 – ultra-performante la un super-pret

By on 06/01/2015
Moto

* noul smartphone Android se prezinta in fata utilizatorilor mai mare si mai performant, la aproape toate capitolele * in ciuda preturilor relativ scazute fata de alte dispozitive, aparatul ofera niste caracteristici tehnice care cu greu pot fi ignorate

Desi numele nu s-a schimbat in 2014, cu siguranta acest smartphone Android a fost actualizat suficient incat sa-si merite titlul de Moto X2, asta si datorita specificatiilor noi cu care vine in comparatie cu vechiul Moto X1. Cu un ecran mai mare, o camera mai buna, chiar daca nu perfecta, aplicatii surprinzator de utile si, desigur, personalizare profunda, originala, telefonul Moto revine si nu oricum, ci la un pret super-competitiv. Nu lasa insa tarifele Motorola scazute sa te pacaleasca. Telefonul pilot Motorola este mai mare in fiecare sens posibil, suficient pentru a sta langa cele mai bune telefoane premium Android si cele mai scumpe: Samsung Galaxy S5 si HTC One M8. Moto X este, de asemenea, unul dintre cele mai stilate telefoane ale anului 2014, argumente suficiente pentru a-l aseza la loc de cinste in lista cu cele mai bune telefoane.

Moto

Ecran mai mare, dimensiuni generale mai mici

Un cadru metalic din aluminiu complet nou demonstreaza ca ce-a de-a doua generatie a Moto X este mai puternica decat predecesoarea, nu doar mai mare. Plasticul nemaifiind utilizat, dispozitivul pilot Motorola e mai aproape de materialul din care este construit iPhone 5S, mai rezistent decat cel pliabil din iPhone 6 Plus si, cel mai important, nu arata la fel de ieftin ca policarbonatul cu aspect metalic folosit de Samsung Galaxy S5. Si mai surprinzator este faptul ca, in ciuda dimensiunii mai mari a ecranului, de 5,2 inch, Motorola a folosit noi trucuri pentru a reduce la minimum dimensiunile generale, iar acest lucru a functionat perfect in favoarea sa. De exemplu, exista o rama de dimensiuni reduse in jurul marginilor si butoanelor pentru ecran, spre deosebire de butoanele folosite de dispozitivele Samsung, spre exemplu.

Motorola

Acest lucru face ca Moto X 2014 sa aiba aproximativ aceeasi marime ca si Galaxy S5 si, remarcabil, chiar iPhone 6.

Producatorul revine cu personalizari suplimentare pentru a se potrivi cu aspectul acum premium al Moto X. Pielea, de exemplu, este acum printre optiunile care iti pot aduce telefonul intr-una din cele patru culori disponibile. Ea se alatura celor patru optiuni de lemn deja existente si celor 17 culori din material plastic.

Se bate cu telefoanele de top

Caracteristicile Moto X 2014, precum dimensiunea mai mare a ecranului, completeaza faptul noul dispozitiv nu mai face parte din modelele Android patratoase. Procesorul Qualcomm Snapdragon 801 este identic cu un cip quad-core de 2.5GHz gasit in centrul echipamentului unui Galaxy S5.

moto-x

Motorola raspunde, de asemenea, performantei grafice oferite de Samsung, cu acelasi GPU Adreno 330 la 578 MHz, precum si cu o memorie sanatoasa de 2GB de RAM. Noul Moto X nu se ascunde nici atunci cand vine vorba de cele mai importante specificatii. Performantele sale tehnice agile palesc insa atunci cand vine vorba de aplicatiile preferate, fotografiile si videoclipurile umpland rapid memoria interna. Iar acesta poate fi un avertisment, mai ales ca nu vei gasi la Moto X un slot micro SD, depozitarea extensibila nefiind o parte a acestui nou Moto X. Asa ca, va trebui sa va multumiti cu configuratiile interne ale producatorului de de 32, respectiv 16 GB.

Motorola

Sa nu credeti totusi ca doar pentru ca numele de Moto X nu a fost schimbat cu nimic, inseamna ca nici specificatiile de baza nu au facut-o. Noul smartphone pilot Motorola dovedeste ca firma s-a reinventat, tinand cont de feedback-ul clientilor. Vestea buna este ca Motorola va continua cu politicile sale de personalizare atat de populare printre fanii brandului. Mai mult, firma pare sa nu se joace cu experienta pura Android stabilita de Google. Specificatiile sunt mult mai robuste, in timp ce software-ul ramane minim, opusul altor telefoane Android de pe piata. Acesta e modul in care Motorola a ales sa mearga mai departe, iar noi nu putem decat sa ne bucuram.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>