Plantronics BackBeat Fit, cel mai bun sistem Bluetooth pentru alergare

By on 22/01/2016
BackBeat-Fit Bluetooth de la Plantronics 444

* departe de a fi perfect, sistemul celor de la Plantronics surprinde prin confort si calitatea sunetului
Multi dintre cei care practica sportul la sala de antrenamente sau chiar alergarea in aer liber, aleg sa fie conectati in tot acest timp printr-un sistem bluetooth sau alt dispozitiv, care sa le permita comunicarea in momente esentiale pentru membrii familiilor, angajati sau parteneri de afaceri. Revelatia ultimelor saptamani in materie de dispozitive atasate de amatorii sporturilor este insa BackBeat Fit Bluetooth de la Plantronics, un sistem pe cat de comun, pe atat de neobisnuit prin simplitate si confort.

BackBeat Fit Bluetooth 4

Unii s-au obisnuit sa dea zeci si sute de dolari pe sisteme care mai de care mai performante, fara a gasi insa raspunsul la ceea ce cauta. Asa s-a intamplat, spre exemplu, cu sistemul JVC HA-ETR40, care, desi cu fir, pareau a fi o optiunea cea mai fiabila pentru cei aflati in permanenta miscare. Insa, atunci cand va aflati la alergat, nu aveti nevoie doar de o simpla pereche de casti si atat. In primul rand, in acele momente nu trebuie sa-ti faci griji ca te impiedici in cine stie ce fire atarnandu-ti de corp sau ca ai iesit din aria de conectivitate a smartphone-ului. Pur si simplu, vrei sa apesi un buton si sa te conectezi cu persoanele care te apeleaza ori sa asculti melodiile preferate din playlist.

BackBeat Fit Bluetooth de la Plantronics 2
Adaptati-va situatiei
Tocmai acesta este motivul pentru care BackBeat Fits sunt atat de placute la folosire. Ingrijorarea cu privire la modul in care acestea se potrivesc pe ureche dispare de la primul contact. Acestea vin peste lobul urechii, iar micile difuzoare stau la locul lor. In cazul in care acest lucru nu se intampla, senzatia este una suparatoare. Alergatorii au mai tot timpul tendinta de a le apasa spre interiorul urechii, iar cand sunt deschise, atunci utilizatorul aude nu doar convorbirea sau muzica preferata, ci si zgomotul ambiental produs de trafic sau de copii care se joaca in parc, ceea ce, sa recunoastem, poate fi enervant uneori. O solutie la aceasta problema des intalnita poate fi inlaturarea micilor “papucei” protectori pentru difuzoare, care fac atat de nesigur intregul mecanism.Veti fi surprinsi sa vedeti cum dispozitivul bluetooth sta acum atasat de ureche fara niciun fel de problema.

BackBeat Fit Bluetooth-
Sunet de exceptie
Nu doar potrivirea in cavitatea urechii este esentiala, ci si calitatea sunetului care, in cazul nostru, este una excelenta. De obicei, atunci cand alergi cu castile la urechi, te mai astepti ca sunetul sa iasa usor distorsionat si redat intr-o varianta aproximativa pentru aparatul tau auditiv. Acest lucru poate fi in regula, daca esti conectat la un radio online, spre exemplu. Vei fi socat insa de clariatea sunetului si a tonurilor subtile pe care le auzi atunci cand rulez un playlist predefinit, cu un bass usor acentuat, pentru o senzatie cat mai aprofundata. Aceasta si din cauza faptului ca BackBeat Fit nu doar ca se potriveste, ci sta, pur si simplu, in cavitatea aparatului auditiv, iar o stergere usoara cu un servetel va alunga orice urma de transpiratie sau alte secretii, intr-o clipa. Evident, nu putem spune ca aceste casti sunt perfecte. Ca orice dispozitiv pe care-l tii in jurul urechii poate fi usor inconfortabil la purtat. Cum spuneam, mai prezinta un oarecare joc, dar spre deosebire de castile wireless Jabra, cele de la BackBeat Fit sunt mult mai compacte si mai stilate. In primul rand, butonul de volum este usor ingropat, ascuns, pe casca avand, practic, doar doua butoane mari: unul pentru ascultat muzica si altul pentru a raspunde la apeluri. Cat priveste pretul, acesta este unul mai mult decat acceptabil, sistemul fiind comercializat la aproximativ o suta de dolari pe piata de peste Ocean.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>