Primaria continua lucrarile privind exproprierile necesare pentru largirea Strazii Prelungirea Ghencea-Domnesti

By on 26/11/2018
lucrari-infrastructura-prelungirea-ghencea

In urma cu trei ani, in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, a fost aprobat ”Proiectul ce priveste exproprierile necesare pentru largirea Prelungirii Ghencea-Domnesti”.

Asadar, dupa lungi asteptari, pentru ca a venit timpul sa se intample cu adevarat ceva in legatura cu acest proiect, in luna septembrie a acestui an, a fost predat studiul de fezabilitate pentru lărgirea Strazii Prelungirea Ghencea.

lucrari-infrastructura-prelungirea-ghencea

În ultimii ani, locuitorii din zona „Prelungirea Ghencea” au organizat numeroase proteste în stradă, nemulțumiți de infrastructura precară din zonă. Odata cu locuitorii din zona, au intampinat dificultati datorate infrastructurii si dezvoltatorii imobiliari ce construiesc Ansambluri Rezidentiale.

Proiecte imobiliare foarte frumoase si avantajoase din mai multe puncte de vedere s-au lovit in trecut de problema infrastructurii, si din cauza acestui fapt, nu au putut fi numite ”proiecte complete”. Ca si exemplu, NEWCASA Residence, un proiect nou construit in zona Prelungirea Ghencea, pe Strada Drumul Ghindarilor, care se va bucura de faptul ca aceasta problema va fi rezolvata curand, si se poate spune inca de acum, ca este un proiect complet.

41_DSC_4492

NEWCASA1 Residence este un  proiect gandit din dorinta de a satisface cerintele si nevoile tuturor ce sunt in cautarea unui apartament. Garsoniere de vanzare sau un apartament cu 2 camere cu numai 850 euro/mp. Achizitia unei locuinte in acest Ansamblu Rezidential, acum in prezent, este unul complet, si nu are nevoie de nici un plus, pentru ca vine la pachet cu destul de multe alte avantaje.

54_DSC_4524

Apartamentele dispun de o compartimentare practica, confortabila, spatioasa, si de anumite incaperi ce pot deservi drept camara sau dressing, de bai spatioase si de balcoane ce au rol de spatiu recreativ. Poti beneficia de boxa individuala, ce este de folos oricarei familii care locuieste intr-un apartament, propria ta gradina sau loc de parcare pe care le  poti achizitiona inca de la bun inceput. Zona ce inconjoara NEWCASA1 Residence este una foarte linistita si verde, unde te poti relaxa impreuna cu familia ta. NEWCASA Residence – Galerie Foto

56_DSC_4526

   Pentru ca au inceput demolarile constructiilor amplasate pe culoarul de expropriere aferent Pasajului Domnesti, aflate in Bragadiru, iar apoi vor continua si pe raza localitatilor Clinceni, Domnesti si in Sectorul 6 din Bucuresti, nu mai avem nici un motiv sa ne gandim ca lucrarile nu vor avansa conform planului initial.

   Pasaj-Domnesti

   Proiectul a fost adoptat in unanimitate, costul investitiei fiind de aproape 559 de milioane de lei, iar obiectivele de care se vor bucura locuitorii zonei sunt urmatoarele:

Largire la patru benzi pentru artera Prelungirea Ghencea, intre Strada Brasov si Centura Bucuresti.

Largirea la patru benzi si pastrarea liniei de tramvai existente pe Bulevardul Ghencea pana la capatul liniei 41.

Construirea unui nod intermodal cu parcare supraetajata la capatul Bulevardului Prelungirea Ghencea, in zona nodului rutier de la Domnesti.

Realizarea unei piste de biciclete.

Realizare cale dubla de tramvai.

Amenajare trotuare.

Modernizarea sistemului de iluminat.

Modernizarea si extinderea retelei de apa si canal.

Asteptam cu nerabdare finalizarea acestor obiective.

 

About pcuadmin

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>