Cateva programe gratuite esentiale pentru functionarea PC-ului tau

By on 25/08/2014
Programe gratuite

Cel mai bun software nu vine intotdeauna cu o eticheta de pret atasata. Exista o serie de programe gratuite disponibile pe web, care pot imbunatati modul in care lucrati. In plus, astfel puteti descoperi de multe ori programe care va vor ajuta sa rezolvati probleme pe care nici nu stiati ca le aveti, imbunatatind performanta PC-ului in general. Ceea ce urmeaza este o lista la indemana oricui, o parte dintre cele mai bune software-uri disponibile gratuit. Aceasta incepe cu …

1.Mozilla Firefox

Daca nu va place Microsoft Internet Explorer este usor sa gasesti o alternativa. Firefox de la Mozilla conduce in top, un browser web rapid, flexibil, care include navigarea pe tab-uri si controale de confidentialitate inteligente, la care se adauga posibilitatea instalarii unor plug-in-uri pentru a extinde functionalitatea deja impresionanta.

Mozilla firefox gratuit

2.Adobe Flash Player

Ca tot aminteam de plug-in-uri, daca doriti sa obtineti cea mai buna experienta web, vizualizare excelenta a fiecarui site, jocuri in browser si vizionarea de clipuri video in Firefox, aveti nevoie de Adobe Flash Player. Acest plug-in este un element esential pe internet: cele mai multe jocuri pe Facebook, YouTube si o serie de site-uri web inovatoare si interactive. Daca va doriti o experienta memorabila pe web si experimentarea sa la intregul potential, aveti nevoie de Adobe Flash.

Adobe Flash Player gratuit

 3. Google Chrome

Vestea buna pentru utilizatorii de Google Chrome este ca browser-ul web de la Google are deja instalat Adobe Flash Player in versiunea standard. Ca si Firefox, ofera navigarea cu tab-uri, controale excelente de confidentialitate si posibilitatea de a instala diverse extensii de la Chrome Web Store pentru a-i stimula functionalitatea. Util, daca aveti si un cont Google, utilizarea acestuia va ofera posibilitatea de a va sincroniza activitatea si preferintele pe mai multe dispozitive. Si in plus, Chrome este sigur, rapid si stabil, chiar daca nu il depaseste in popularitate pe Firefox.

Google Chrome

4. Open Office

Microsoft Office este cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de productivitate in afaceri, dar pretul acestuia va poate lasa pe tusa. Ai putea crede ca o alternativa gratuita, nu ar ajunge la pretentiile si functionalitatea oferita de Microsoft, insa OpenOffice va poate dovedi ca gresiti. In loc de Word si Excel, incercati Writer si Calc. PowerPoint are, de asemenea, un echivalent gratuit, Impress, ideal pentru crearea de prezentari multimedia. Inconvenientul ar fi ca nu este compatibil cu formatele documentelor din Microsoft Office.

Open office

5. Adobe Reader 11

Daca lucrati in mod regulat cu documente si aveti nevoie sa deschideti si PDF-uri pentru tiparire, Adobe Reader 11 este cel mai bun mod de a face acest lucru. Adobe a creat standardul PDF si software-ul Reader este modul evident de a deschide si vizualiza aceste fisiere. Este, de asemenea, mai mult decat un cititor. Daca PDF-urile au fost create cu forme interactive sau necesita semnaturi digitale, Reader va permite sa adaugati aceste informatii rapid si usor. Adobe Reader sprijina si adnotarile, marcandu-le ca atare.

Adobe Reader gratuit

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>