Eclipse TD-M1, difuzoarele care arata bine si… suna si mai bine

By on 25/08/2014
boxe eclipse

Desi nu sunt o pereche de boxe prea ieftine, ajungand la pretul enorm 1.300 de dolari in Statele Unite, aceste etichete cu pretul nu-i exclud pe audiofilii care cheltuiesc pe cabluri mai mult decat o face majoritatea oamenilor pe un intreg sistem de sunet.

Insa usurinta de utilizare, aspectul elegant si, cel mai important, un sunet superb, sunt caracteristici care fac din  Eclipse TD-M1 o optiune rezonabila pentru ascultatorii de hardcore. Sau, cel putin, pentru cei care si le pot permite.

TD-M1 este un sistem de doua piese, care cuprinde doua difuzoare distincte, dar nici un sub-woofer, iar unitatile boxelor sunt in forma ovoidala. Acest lucru este necesar pentru a pastra puritatea undelor si pentru a asigura acuratetea reproducerii sunetului. Teoria conform careia aceasta forma este cea ideala este ca, prin renuntarea la suprafetele interne plate ce se gasesc in mai multe difuzoare tip cutie, vibratiile interne si ecourile sunt diminuate. Acest lucru ofera un sunet mai precis, reproducerea lui se ridică si cade cu o puritate mai mare, oferind o forma corecta a undelor. Difuzoarele au, de asemenea, integrat un sistem digital-analog  de 24bit/192kHz, astfel incat nici nu mai este nevoie sa instalati un alt aparat, separat.

Eclipse-TD-M1

Caracteristici - Difuzoarele Eclipse TD-M1 sunt proiectate dupa modelul utilizatorului de Apple, acestea fiind compatibile cu AirPlay. Mai mult acestea vin dotate cu o mufa USB pentru iPhone, iPod sau iPad, o sursa de intrare audio, un al doilea port USB pentru conectarea la un PC sau Mac precum si o mufa AUX 3.5 mm pentru a conecta dispozitive externe, cum ar fi un joc sau CD ori simple casti. Detinatorii de iPhone, iPad sau iPod pot controla aceste boxe direct de pe dizpozitivul mobil printr-o aplicatie iOS.

Interfata – In privinta controlului la bord, aveti la dispozitie un buton de power si unul de volum sus/jos, dublate, bineinteles, de un comutator pe sursa de intrare si setarea modului Wi-Fi. Toate butoanele sunt touch-sensitive, astfel incat designul elegant al TD-M1 nu este afectat in niciun fel. Sunt perfect integrate in baza boxei din dreapta, cu LED-uri care dispar dupa utilizare, astfel incat acestea sa nu le strice estetica. Vorbind de estetica, este evident ca aceasta a devenit prioritara in proiectarea boxelor TD-M1. Disponibile in alb sau negru, acestea arata uimitor alaturi de un Mac Pro nou, motivul pentru care acestea se si vand in magazinele Apple.

Eclipse-TD2

Calitatea sunetului – Chiar si un ascultator incepator iti poate spune ca difuzoarele  Eclipse TD-M1 au ceva special, iar designul ovoid si caracteristicile de reducere a vibratiilor nu sunt in zadar. Puritatea si claritatea trebuie sa fie auzite pentru a crede ca exista la acest nivel. Reproducerea vocala este deosebita, demna de remarcat. Fiecare nota si nuanta este reprodusa cu precizie perfecta, oferind o caldura si o profunzime rar intalnita la niste boxe utilizate intr-o locuinta obisnuita. Iar daca va place opera sau muzica clasica, aceste difuzoare vor adauga o dimensiune cu totul noua colectiei dumneavoastra de muzica.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>