iPhone 6, in magazine din 19 septembrie

By on 25/08/2014
iphone6

Fanii Apple ar putea marca in calendar ziua de 9 septembrie, data la care extrem de asteptatul iPhone 6 isi va face, conform surselor, marele debut.

Data aleasa nu este straina de strategia Apple, care si-a organizat evenimentele de lansare pentru iPhone in prima luna de toamna, in ultimii trei ani. Conform traditiei, noul Apple iPhone va fi la dispozitia cumparatorilor la 10 zile de la evenimentul de debut, ceea ce ar insemna ca data aparitiei in magazine a iPhone 6 ar fi 19 septembrie, la aproape un an de la aparitia pe rafturi a predecesorului 5S. Asta in cazul in care folosim trecutul ca ghid si, bineinles, istoria se va repeta.

In plus, se preconizeaza ca iPhone 6 va fi o abatere radicala de la iPhone-urile anterioare ale Apple. Dispozitivul etaleaza un ecran mai mare, de 4,7 inch, comparativ cu cel de 4 inch al iPhone 5S, precum si un procesor mai rapid, pentru o performanta superioara si un aparat de fotografiat mult imbunatatit. Alte rapoarte indica ca Apple ar putea lansa si un al doilea model, cu un display si mai mare de 5.5 inch, iPhone care ar putea ajuta compania sa concureze cu asa-numitele phablete, cum ar fi masivul Galaxy Note 3 de 5.7 inch, in special pe piata din China.

galaxy note 3

Diverse zvonuri indica, de asemenea, faptul ca urmatorul iPhone va folosi ceea ce este denumit ca un ecran safir cristal, mult mai durabil.

iWatch, o alta surpriza de la Apple

iwatch

In plus fata de versiunile de iPhone 6, Apple mai pregateste o surpriza: un SmartWatch extrem de anticipat. Si, desi numele aparatului nu este inca cunoscut ca fiind sigur, acesta este foarte posibil sa fie numit Apple iWatch, iar pretul ar putea fi tocmai potrivit pentru proprietarii de iPhone. De dragul comparatiei, putem avea in vedere optiuni mai ieftine ale purtatorilor de Android ca Samsung Gear live (de la 200 dolari) si LG G Watch (la 230 dolari). Insa cea mai mare si mai eleganta concurenta pentru Apple vine de la Motorola, iar pretul unui Moto 360 este estimat undeva la 250 dolari. Si cum Apple este considerat a fi un brand de lux, pretul final al iWatch poate depinde in mare masura si de display-ul folosit si specificatiile pe care si-au dorit sa le bifeze.

Insa pentru un gadget a carui misiune este una destul de simpla, aceea de a citi timpul, zvonurile aparute peste tot subliniaza faptul ca nimeni in afara de Apple nu are datele complete. Si daca in privinta iPhone 6, au aparut in presa tot felul de fotografii ale spionilor si declaratii ale surselor din interior, acest SmartWatch de la Apple ramane asul din maneca, marea surpriza asteptata de toti in aceasta toamna.

Daca evenimentul Apple va avea intr-adevar loc la data de 9 septembrie, aceasta ar insemna ca iPhone 6 va debuta la doar sase zile dupa ce Samsung isi va lansa noul Galaxy Note 4. Iar daca cei de la marea companie din  Cupertino nu si-au planificat evenimentul tinand cont si de asta …

About Mihaela Olariu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>