Apple Watch 2 pregateste desprinderea totala de telefonul mobil

By on 19/09/2016
apple-watch-2-004

* conectivitate maxima, fara telefonul mobil * acestea sunt surprizele pe care ni le va oferi viitorul Apple Watch, a carui lansare este asteptata pentru toamna acestui an   

Desi au bulversat lumea tehnologica la momentul aparitiei, produsele de tip wearable sunt un accesoriu de top, dar care va scot din buzunar niste bani in plus, pe langa cei cheltuiti pentru un smartphone. Acest lucru s-ar putea schimba insa radical odata cu aparitia lui Apple Watch 2. Astfel, presa de peste Ocean anunta cu surle si trambite ca viitoarea generatie de ceasuri destepte pregatite de cei de la Apple va oferi conectivitate maxima, astfel incat veti putea primi apeluri, veti putea trimite mesaje si chiar mai mult de atat, fara a mai fi nevoie sa fiti conectati la un telefon mobil. Astfel, utilizatorii vor simti imediat schimbarea, avand parte de mai multa mobilitate, fara gadgeturi in plus care sa le umple buzunarele. Iar o astfel de conexiune va certifica informatiile anterioare, potrivit carora, in curand, noile smart-watch-uri vor putea deveni total independente de telefoanele celulare.

apple watch 2 003

Aceasta independenta ar putea necesita insa si un alt transfer de date, care ar putea conduce si la costuri suplimentare la abonamentul de comunicatii mobile. Deja, concurenta pe acest segment de piata se face simtita, iar cei de la Apple nu puteau sa ramana mai prejos, daca ar fi sa ne uitam in curtea unor producatori precum Samsung sau LG, spre exemplu. Ca ultim amanunt, se pare ca noul smartwatch va fi capabil sa se conecteze la o retea de date prin Wi-Fi, in cazul in care telefonul dumneavoastra este oprit, dar a fost conectat in prealabil la aceeasi retea.

apple watch 2 001

Mai subtire, dar fara schimbari radicale de design

Cat priveste data aparitiei, aici au existat numeroase zvonuri care au circulat in ultima perioada, si care anuntau lansarea lui SmartWatch2 undeva in toamna, pentru a respecta calendarul oficial al lansarilor de iPhone. Iar informatiile despre noul produs nu se opresc aici. Recent, surse demne de incredere din apropierea companiei californiene vorbeau despre un ceas care va fi mult mai subtire decat modelul de baza, dimensiunile scazand si cu pana 40 la suta. Cu toate acestea, s-a mai spus ca viitorul Apple Watch nu va schimba foarte multe sau, cel putin nu va amesteca atat de mult lucrurile in materie de design. Ca sa fim mai exacti, noul gadget al celor de la Apple va opta pentru linia traditionala a companiei, fara schimbari radicale in materie de design. Acest lucru ar putea avea loc undeva prin 2017, insa pentru lansarile de produse din acest an Apple nu va miza pe elemente surpriza, menite sa produca schimbari atat de radicale.

apple watch 2 002

Un upgrade consistent

In schimb, o surpriza placuta le-ar putea fi oferita fanilor in ceea ce priveste puterea de procesare si restul caracteristicilor tehnice. Astfel, fara prea multe amanunte in privinta componentelor si performantelor, asteptari mari se contureaza in privinta rezolutiei ecranului, capacitatii de stocare interne sau a duratei de viata a bateriei. Prin urmare, ceea ce vom vedea peste doar cateva luni ar putea reprezenta un upgrade consistent la precedentul Apple Watch. Singurele informatii contradictorii raman tot cele legate de data lansarii, in fiecare zi aparand zvonuri noi cu privire la acest lucru. Nici site-urile de specialitate si nici pagina oficiala a companiei nu dau prea multe indicii. Deocamdata, asteptarile cele mai mari se indreapta spre luna septembrie, atunci cand Apple ar putea lansa pe piata noul iPhone7. Pana atunci insa, fanii au suficient timp sa viseze la un produs care sa le ofere mobilitate si conectivitate maxima, in acelasi timp.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>