Aplicatii pentru iPhone

By on 07/08/2014
asana iphone

Lansarea vizeaza si dispozitivele iPad

* in noua forma, aplicatiile Asana pentru iPhone isi largesc aria de utilitate

Printre jucatorii noului val de instrumente de productivitate ale zilelor noastre, care pretind a revigora modul in care oamenii obtin satisfactia lucrului bine facut la job, Asana este unul dintre cei mai importanti concurenti, cu exceptia faptului ca nu se pliaza foarte bine nevoilor utilizatorilor de telefoane mobile. Asta pana acum! Fiindca, recent, compania a lansat un update demult anticipat si asteptat al aplicatiilor pentru utilizatorii Asana cu iPhone. Este vorba depre versiunea 3.0, care este, practic, o rescriere virtuala a aplicatiei de la temelie.

In plus, Asana a lansat totodata o aplicatie dedicată iPad-urilor, care face in sfarsit dreptate utilizatorilor care isi petrec o mare parte din timp pe drumuri. Asta daca nu cumva utilizati Android, fiindca acest sistem de operare nu se afla in planurile de actualizare Asana pentru viitorul apropiat. Reprezentantii Asana au declarat totusi ca o echipa speciala lucreaza din greu si pentru actualizarea sistemului Android si ca o aplicatie masiva va fi reproiectata pentru aceasta platforma in plina dezvoltare.

Asana este o platforma online cu acces gratuit pentru comunicarea in cadrul echipelor cu mai putin de 30 de membri si managementul procesului industrial, administrativ sau sub orice alta forma, prin care o lucrare trece de la initiere la finalizare. Creata de co-fondatorul Facebook, Dustin Moskovitz, si fostul lider al departamentului tehnic al renumitei retele de socializare, Justin Rosenstein, o versiune timpurie a Asana se presupune ca este inca utilizata in cadrul Facebook pentru a gestiona activitatea companiei.

Colaborare in timp real

Reproiectata in intregime, noua aplicatie pentru iPhone, la fel ca si cea pentru iPad, functioneaza cu adevarat pe dispozitivele mobile, in timp ce forma anterioara a aplicatiei actiona mai mult ca un sistem de alerta cu cateva caracteristici suplimentare in plus, reproduse insuficient pe site pentru a putea fi considerate utile de catre cei mai multi utilizatori.

Aplicatiile Asana pentru iPhone si iPad au inca nevoie de o conexiune internet la locul de munca, un neajuns destul de comun in randul utilizatorilor, chiar si in trecut. Cu toate acestea, Asana sustine ca o colaborare in timp real este una dintre fortele sale primare, si ca aceasta nu ar fi posibila fara o conexiune live.

Revolutie pentru modul de lucru al dezoltatorilor de proiecte

Software si servicii de tipul celor furnizate de Asana incearca sa faciliteze o mai buna comunicare si o colaborare inovatoare, fiind, totodata, cele care au impulsionat un nou mod de lucru, mod care minimizeaza atat de mult rolul e-mailului. Practic, producatorii acestui sistem l-au gandit vin asa fel incat angajatii companiilor, atat individual, cat si echipele, sa poata gestiona mai usor proiectele, in lipsa formelor deja clasice de comunicare electronica. Echipele primesc un spatiu de lucru, fiecare continand, la randul sau proiecte si pasi concreti de executat. Iar adoptarea unor astfel de instrumente si filosofii constituie o tendinta in plina ascensiune, in mod special in randul initiatorilor si inovatorilor din noua tehnologie.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>