Aspire V Nitro sare tiparele in materie de gaming

By on 29/10/2014
Acer V

* noul laptop al celor de la Acer vine cu un design atragator, mai subtire si mai pregatit pentru performanta in materie de jocuri pe calculator

Desi sezonul sarbatorilor e inca departe, Acer a grabit prezentarea noului Aspire V Nitro, un laptop care vine in intampinarea celor care cauta un aparat pregatit pentru gaming si distractie. La o prima privire, V Nitro arata ca o masinarie uimitoare, completata cu un design atragator. Entuziasmul creste insa atunci cand ne uitam sub “capota” acestei adevarate masini de curse a jocurilor pe calculator. Intr-o prima faza, dispozitivul a fost prezentat curiosilor la New York, asa ca parerile pro si contra nu au intarziat sa apara. Sa vedem si noi, asadar, ce ne ofera cei de la Acer in preajma sezonului in care fiecare este in cautarea cadoului perfect pentru sine sau pentru cei dragi.

Acer

Cand negrul se potriveste la orice

Propus cumparatorilor in variante cu display de 15 si 17-inch, Aspire V Nitro are un aer misterios, cu finisajul sau negru, metalic, pe care o serie de tuse paralele sunt discret evidentiate, astfel incat nici nu ai senzatia ca sasiul si carcasa sunt din plastic. Dincolo de aspectul absolut remarcabil, alegerea companiei in materie de design vine sa impace si o alta cerinta a utilizatorilor, atunci cand acestia sunt pusi in situatia de a muta aparatul sau de a se uita la ecran dintr-un alt unghi.

Acer Aspire

Ca atare, V Nitro are capacitatea de a lansa fanilor invitatia de a se juca imediat cu degetele pe tastatura, de a pune mana pe carcasa, pentru a simti canelurile frumos evidentiate si puse in valoare. Iar mainile se vor simti confortabil, intrucat touchpad-ul este marginit de jur imprejur de o zona de odihna cauciucata, dublata de o tastatura completa, care beneficiaza de iluminarea din spate.

Nu e mai putin adevarat ca aceste caracteristici au devenit deja dotarea standard pentru laptopurile din aceasta clasa, destinate amatorilor de jocuri si celor care, in general, sunt dispusi sa aloce un buget ceva mai consistent pentru a-si satisface setea de distractie.

Acer

In schimb, aceste caracteristici sunt evidentiate cum nu se poate mai bine pe noul V Nitro, prezentate intr-o nota eleganta, care da impresia de inalta tinuta. Iar aceste detalii sunt puse in valoare cu atat mai mult pe gama “Black Edition”, care are inscriptionat de mana acest logo chiar in coltul din stanga-sus al touch-padului. O noua nota exclusivista, care da senzatia de unicitate detinatorului. Micile atractii in materie de design nu se opresc aici.

Fara a fi ostenativa, banda laterala a laptopului surprinde din nou. Nu atat prin culoare, cat prin functionalitate. Inscriptionata cu “Aspire V Nitro”, acasta prelungeste perfect ceea am putea numi cu usurinta un pseudo-radiator. O dovada de atasament pentru fanii Acer si un mod inteligent de a dispersa caldura din laptop, cunoscut fiind ca majoritatea dispozitivelor nu dispun chiar de metode atat de subtile de racire.

Acer

Mai multa imagine, mai putin zgomot

 Acer Aspire V Nitro vine asamblat cu o placa video NVIDIA GeForce GTX 860m, pentru a oferi utilizatorilor imagini Full HD, pe rezolutii de 1.920 x 1.080 mp. Iar in loc de cai putere, cei de la Acer ne ofera un procesor i7 Intel Core quad-core, pe o frecventa de 2.5 GHz. Iar specialistii spun ca aceasta dotare nu este una chiar comuna laptop-urilor de inalta performanta, mai ales cand vorbim de dispozitive ultra-subtiri, precum cel in discutie.

La prima vedere, am putea spune ca designul Aspire V Nitro este cu putin deosebit fata de multe laptopuri destinate gamerilor, percepute in general ca fiind pe cat de puternice, pe atat de zgomotoase. Iar intreaga platforma se descurca admirabil la jocurile de ultima generatie. Totul, la un pret de aproximativ 1.100 de dolari, cu cat e prevazut a fi comercializat peste Ocean.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>