Castile wireless PlantronicsBackBeat 500, inalta fidelitate la pret accesibil

By on 24/04/2017
Castile wireless PlantronicsBackBeat 500 002

La un pret mai mult decat decent, castile audio PlantronicsBackBeat 500 reprezinta o optiune de luat in calcul pentru iubitorii de muzica aflati in cautarea unui produs situat in gama medie, care sa impace atat functionalitatea, cat si calitatea redarii sunetului. Concepute fara fir, acestea beneficiaza de o baterie interna suficient de puternica, avand insa prevazute si mufe pentru conectarea prin fir si incarcarea lor facila de la un alt gadget sau baterie externa. Astfel, printre principalele caracteristici, PlantronicsBackBeat 500 ofera o buna calitate a sunetului, versatilitate si o durata de viata a bateriei de aproape o zi si o noapte.

Castile wireless PlantronicsBackBeat 500 001

Mobilitate si pret avantajos

Astfel, PlantronicsBackBeat 500 putem spune ca vine sa impace oarecum nevoia de mobilitate a iubitorilor de muzica, acestea nefiind deranjati de firul atasat prin mufa Jack la alte dispozitive, care sa deranjeze in timpul mersului sau al alergarii de dimineata. Din acest punct de vedere, producatorii au intuit ca dispozitivele wireless reprezinta optiunea viitorului, chiar daca acestea nu pot fi inca achizitionate la preturi modice, asa cum se intampla astazi cu dispozitivele prin fir. PlantronicsBackBeat 500 sunt suficient de compacte, oferind totodata o calitate a sunetului acceptabila, judecand dupa pretul de sub o suta de euro la care pot fi achizitionate.

Castile wireless PlantronicsBackBeat 500 003

Destinat tinerei generatii

Din punct de vedere al designului, PlantronicsBackBeat 500 se adreseaza utilizatorilor ceva mai tineri, modelul fiind construit in majoritate din plastic la nivelul suportului si capace metalice la nivelul boxelor. Cea mai populara versiune a acestora vine in nuante de gri inchis cu accente argintii, in vreme ce versiunea pe alb ofera accente oranj la nivelul suportului. Acesta este si motivul pentru care putem afirma ca noua pereche de casti wireless se impaca bine cu utilizatorii de generatie mai tanara, care au la dispozitie si o serie de produse dedicate amatorilor de jocuri pe calculator.

Castile wireless PlantronicsBackBeat 500 004

Confortabile la sesiuni scurte de ascultare

La cupa din stanga, boxele sunt prevazute cu butoanele pentru volum si pentru Play, alaturi de mufele USB pentru incarcare, respectiv de tip jack, pentru conectarea optionala prin fir. Cupa din stanga este  prevazuta cu butoanele pentru pornire/oprire, dar si cele pentru activarea optiunii Bluetooth sau pentru accesul preluarii convorbirilor de la telefonul mobil. In ceea ce priveste flexibilitatea, castile pot fi rotite in orice directie pentru a putea fi pliate pe timpul transportului. Acestea sunt compacte, dar nu indeajuns de flexibile pentru a permite o pliere totala, inclusiv la nivelul suportului. De asemenea, castile sunt destul de confortabile, insa acestea pot pune o oarecare presiune pe urechile noastre, la sesiuni prelungite de ascultare. La nivelul cupelor, acestea sunt construite din burete moale, care au si rol de a izola fonic, nelasand sa se auda sunetul prea puternic in afara. Castile ofera un bass profund, acesta fiind foarte bine controlat, astfel incat sunetul sa nu se auda infundat. Nu in ultimul rand, mentionam puterea extraordinara a bateriei, care poate oferi pana la 18 ore de muzica redata non-stop, dar si pana la cateva luni, in regim stand-by.Din acest punct de vedere, putem, spune ca modelul PlantronicsBackBeat 500 se situeaza undeva in gama de mijloc, in conditile in care alti producatori au ajuns la performanta unei autonomii de pana la 35 de ore.

Judecand insa dupa pret si caracteristici, putem spune ca PlantronicsBackBeat 500 reprezinta imbinarea ideala intre design, accesibilitate si performante.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>