Ce ar putea aduce nou Samsung Galaxy 8 Plus

By on 08/05/2017
samsung galaxy s8 004

In ultima perioada, s-au inmultit zvonurile privind aparitia noului Samsung Galaxy S8 Plus, de la care toata lumea are asteptari mari. Acest lucru nu este de mirare, cata vreme cei de la Samsung ne-au obisnuit ca pe fiecare nou model sa aduca inovatii si caracteristici tehnice superioare fata de modelele precedente.

Asa s-ar parea ca stau lucrurile si cu Galaxy S8 Plus, care se pregateste sa-si faca aparitia in fata utilizatorilor cu o baterie mai mare si mai puternica, un design mai atragator, completate de o serie de aplicatii nou-noute.

samsung galaxy s8 001

Lansare pentru sfarsitul lunii martie

Deocamdata, lansarea noului S8 Plus este asteptata pentru sfarsitul lunii martie la New York, desi zvonuri anterioare prevesteau evenimentul de lansare undeva in a doua decada a lunii aprilie. Oricum, mult nu mai avem de asteptat, asa ca nerabdarea curiosilor a facut ca pe piata sa “transpire deja” o serie de informatii si chiar imagini despre noul gadget.

samsung galaxy s8 001

Ecran curbat si butoane-surpriza

Prima comparatie pe care o putem face este cu modelul S8, fata de care modelul S8 Plus ar putea veni cu o linie ceva mai rotunjita, cu marginile si  ecranul usor curbate. In rest, ca dimensiuni si ecran, cele doua gadgeturi ar trebui sa fie aproape identice. Prin urmare, standardul asteptat de la fanii companiei sud-coreene face referire la un telefon cu dimensiuni ale ecranului de 6.1 sau 6.2 inch, capabil sa ofere rezolutii inalte, de tip QHD sau 4K. De asemenea, noul S8 Plus ar putea beneficia de un scanner de amprenta, un “must have” al telefoanelor inteligente din ziua de azi, capabil sa ofere un plus de siguranta pentru utilizatori, cu mai putine eforturi pentru blocare si deblocare. Cele mai intrigante zvonuri vorbesc insa despre un ecran usor curbat pe noul model,astfel incat Samsung ar putea merge mai departe pe linia acestui tip de ecrane, care se anunta deja noua tendinta a anului 2017 in materie de tehnologie smartphone.

samsung galaxy s8 003

Cat priveste dimensiunile, noul S8 Plus ar putea veni cu cativa milimetri mai inalt si ceva mai gros decat modelul  S8, acesta urmand sa masoare 159 x 74 x 8mm, daca informatiile scurse din interiorul companiei sunt veridice. Putinele imagini-spion care circula deja pe site-urile asiatice nu fac decat sa ne starneasca imaginatia, acestea lasand sa se vada doar o fata lipsita de orice butoane, avand in schimb butoane de volum si de pornire/oprire pe laterale. De asemenea, dispozitivul este dotat cu mufa pentru casti si port USB la baza de jos, alaturi de un buton surpriza, care ar putea fi destinat functiei AI Asistant pregatita de cei de la Samsung.

Camera Foto si baterie peste asteptari

In cee ace priveste camera foto de pe partea dorsala, aceasta ar putea fi una cu doua obiective, la o rezolutie ce se asteapta sa sparga orice bariere, undeva pana in 30 de megapixeli. De asemenea, camera frontala ar putea aduce un plus de putere, selfi-urile urmand a fi redate la rezoluitii de pana la 12 MP.

De asemenea, Samsung ar putea veni cu o baterie ultra puternica pe noul Galaxy S8 Plus. Judecand dupa dimensiunile aparatului, bateria ar putea fi una de 3,500mAh, care sa-i asigure o autonomie de functionare mai mult decat rezonabila.

Concluzionand, vorbim din nou despre un super-telefon al celor de la Samsung, care se anunta cel mai bun pe care il poti cumpara pe piata la acest moment.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>