Ce am vrea sa vedem la iPhone 7 Plus

By on 17/08/2015
smartphone-iphone7

* nici nu s-au cristalizat bine planurile celor de la apple, ca utilizatorii au inceput deja sa-si exprime propria viziune asupra ultimului iPhone
Daca iPhone 7 va fi, cu siguranta, cel mai vandut smartphone al anului pentru cei de la Apple, asteptarile vor fi, cu siguranta, la fel de mari si pentru iPhone 7 Plus. Urmand asadar tendinta gigantului din Cupertino de a reimprospata functiunile gadgeturilor sale aproape in fiecare an, este de asteptat ca si iPhone 7 sa arate oarecum asemanator cu modelul precedent, iPhone 6S Plus, in speranta ca vom gasi ceva in plus si sub carcasa. Deja, in mediul virtual, consumatorii vorbesc despre ceea ce ar urma sa primeasca din partea companiei sau, mai degrba, ce si-ar dori ei de la noul model de iPhone.
Mai mic, mai eficient
Pornind asadar de la unele similitudini cu modelull precedent, incepand de la design, care cu siguranta va fi asemanator iPhone 6 Plus, mai multe caracteristici ar urma sa faca din iPhone 7 Plus ceva special. Aici, trebuie spus, spre exemplu, ca unele fotografii ale telefonului iPhone 6S Plus aratau un material al carcasei dorsale ceva mai puternic decat pe iPhone 7 Plus. Desi designul se pastreaza similar, nisele pentru difuzor sunt in alta pozitie.
Ecranul ar putea fi, de asemenea, modificat, sticla din safir putand fi imbunatatita, la fel ca si rezolutia, de vreme ce sursele arata ca vom avea de-a face cu un display de 5.5-inch, pe tehnologie 2K. Un nou procesor ar fi de dorit, de asemenea, iar surse bine informate spun ca acesta va fi un model A9, ceea ce se traduce prin dimensiuni cu 15 la suta mai mici, cu 20 la suta mai puternic si cu o treime mai eficient decat procesorul A8 scos de Apple.
Aparatul ar putea fi ajutat mult de un chip de memorie de 2GB de RAM, acesta ruland, cum altfel, decat pe sistemul de operare iOS 9.

iphone7
Camera foto pentru profesionisti
Si camera foto ar putea primi un mic update, multi asteptandu-se ca aceasta sa ofere deja o calitate apropiata de camerele DSLR. Acest lucru a starnit insa rumoare printre utilizatorii acestui tip de aparate, in conditiile in care se asteapta ca noul iPhone sa aiba o camera de 12 MP pe carcasa si una de 5 MP pe panoul frontal, care ar urma sa ofere imagini in format 4K si nu mai putin de 240 de cadre pe secunda pentru filmuletele rulate. Nu lipsesc zvonurile potrivit carora noul iPhone va fi dotat cu un Apple SIM, pentru mai multa libertate de miscare detinatorilor de astfel de aparte, in vreme ce presiunea pe display ar putea disipata in mod diferit cu ajutorul tehnologiei Force Touch. Aceasta a mai fost mentionata si cu alte ocazii fara sa fie inclusa in optiunile de baza, dar, nu se stie niciodata…

iphone 7 de la apple
Ce altceva si-ar mai putea dori fanii?
In pimul rand, o forma cat mai compacta. Se stie ca iPhone 6 Plus a fost prima phableta a celor de la Apple, care a surprins pe multi prin dimensiunile si forma dispozitivului. Este evident ca, la un display de 5.5 inch, nu putem vorbi decat despre un smartphone de mari dimensiuni. Insa, marginile prea late din jurul ecranului il pot face sa para si mai voluminos in fata altor aparate din aceeasi gama.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>