Topul celor mai tari smartphone-uri

By on 25/08/2014
smartphone 2014

Folosim din ce in ce mai des smartphone-uri pentru a verifica e-mailuri si intra pe Facebook, pentru a face fotografii, a naviga pe Web sau pur si simplu pentru a juca jocuri. Dar cum alegem cel mai bun smartphone, cel potrivit pentru fiecare? IPhone-ul continua sa ofere o interfata mai intuitiva si tinde sa obtina primul cele mai tari aplicatii. Pe de alta parte, smartphone-urile Android ofera ecrane mai mari, mai multe caracteristici si numeroase optiuni de personalizare. Iar telefoanele Windows sunt ideale atat pentru incepatori, cat si pentru pasionatii de fotografie.

Dupa zeci si zeci de studii bazate pe design, caracteristici, performanta si valoare, expertii IT va ajuta sa faceti alegerea potrivita. Iata care sunt cele mai bune smartphone-uri pentru platformele disponibile astazi.

Cel mai bun smartphone general: Samsung Galaxy S5

Galaxy S5 are partea sa de caracteristici noi interesante, inclusiv un senzor de amprenta digitala si un monitor care functioneaza cu cea mai buna aplicatie S Health. Dar nu de asta se afla in topul listei ca principala optiune. S5 are un aparat de fotografiat mai rapid cu timp real HDR pentru fotografii mai bune, un ecran mai mare si mai frumos si o durata de viata a bateriei considerabil mai mare. Si chiar daca nu sunteti un fan al clapetei portului de incarcare, in general S5 este cel mai bun smartphone, tinand cont si de raportul calitate – pret.

Cel mai bun design si sunet: HTC One M8

HTC One M8

HTC One M8

Cu un design metalic de lux, Sense UI elegant si boxe in plina expansiune, HTC One M8 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri existente. Display-ul de 5 inch si 1920 x 1080 pixeli va face clipurile video si fotografiile sa arate uimitor, iar interfata BlinkFeed va transforma ecranul de start intr-un hub perfect si plin de culoare pentru tot felul de noutati si actualizari sociale. Factorul de distractie Duo Camera si durata de viata colosala a bateriei il fac castigator de necontestat la aceasta categorie.


Cel mai bun smartphone pentru aplicatii si camera: 

Apple iPhone 5S

Apple iPhone 5S

IPhone 5S este unul dintre cele mai bune smartphone-uri, cu o doza serioasa de viteza datorata noului cip A7 de la Apple si arhitecturii pe 64 de biti. Vorbim de dubla performanta si putere grafica. In plus, 5S ofera o camera mult imbunatatita cu pixeli mai mari si un blit dublu. Noua caracteristica ID Touch va permite sa deblocati dispozitivul si sa va faceti treaba prin intermediul unui senzor de amprenta digitala built-in.

Cel mai bun Big-Screen: Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Ultimul phablet Samsung Galaxy are un ecran luminos full HD, super procesor Snapdragon 800 si mai mult de 11 de ore de viata a bateriei. Samsung a facut, de asemenea, o multime de imbunatatiri la software-ul stiloului digital, ceea ce face mai usoare actiunile. Iubitorii de multitask se vor bucura de posibilitatea de a rula doua aplicatii una langa alta, dar si de incredibila abilitatea de a trage continut dintr-o fereastra in alta. Daca vreti un telefon care se poate dubla ca tableta, Note 3 este, de departe, cea mai buna alegere.

About Mihaela Olariu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>