Cele mai bune 3 tablete din lume

By on 25/08/2014
samsung galaxy note II

*cu cat mai mare cu atat mai bine *Samsung ocupa locurile fruntase cu doua modele de exceptie

Poate ca mainile noastre nu mai cresc, insa telefoanele cu siguranta sunt din ce in ce mai mari. Cu initiative emblematice precum LG G3 si OnePlus One care ajung la dimensiuni de 5.5 inch, phabletele incep sa semene tot mai mult cu niste mici tablete care joaca atat rol de smartphone cat si de tableta.

Daca sunteti de parere ca un singur dispozitiv este mai bun decat doua, ori poate aveti maini foarte mari, atunci, iata o selectie a celor mai bune trei phablete.

1. Samsung Galaxy Note 3

samsung note 3

Samsung Galaxy Note III

Samsung a fost una dintre primele companii care a urcat in primul tren al phabletelor, iar cea mai recenta, Samsung Galaxy Note 3, este nu numai unul dintre cele mai bune telefoane Samsung, dar si cea mai buna phableta pe care banii o pot cumpara. Cu partea din spate din piele, un puternic procesor quad-core Snapdragon 800 de 2,3 GHz si memorie RAM de 3GB, acest dispozitv este unul dintre cele mai mari telefoane performante de astazi, impresionand si prin ecranul Super AMOLED de 5.7 inch si 1080 pixeli, clar si impresionant. Adaugati la toate acestea si o durata de viata a bateriei impresionanta si Samsung Galaxy Note 3 este intr-adevar un telefon care le are pe toate. Mai mare decat un telefon obisnuit, ceea ce este un plus pentru activitatile ce tin de mass-media si productivitate, si o mare putere care-l tine sa mearga toata ziua.

samsung galaxy note 2 vs note 3

2. Samsung Galaxy Note 2

Samsung Galaxy Note 2

Chiar daca mai noul Galaxy Note 3 se afla acum pe prima pozitie in topul phabletelor, Samsung ocupa si pozitia secunda cu un alt dipozitiv de valoare: Galaxy Note 2. La 5.5 inch este un pic mai mic decat Note 3, insa cu noile tendinte privind dimensiunea phabletelor, este discutabil acum daca aceatsa se mai incadreaza in aceasta categorie, asa cum o facea in urma cu 18 luni, atunci cand a fost lansata. Ecranul sau are doar 720 pixeli, iar procesorul quad-core de 1,6 GHz si RAM-ul de 2 GB au inceput sa para mai mult dotari de mijloc mai degraba decat de ultima generatie. In practica insa, performanta sa este in continuare impresionanta, in timp ce ecranul Super AMOLED produce furori prin culorile vibrante. Si acest model are, de asemenea, o durata de viata a bateriei mare, la fel ca si Note 3, iar echiparea continua cu un slot pentru card microSD si suport 4G.  Sa nu mai vorbim de pretul cu care poate fi achizitionata aceasta phableta, ceea ce o face o afacere competitiva.

3. Nokia Lumia 1520

Nokia Lumia 1520

Nokia Lumia 1520

Daca va doriti o phableta cu Windows, atunci optiunile sunt limitate, deci este un lucru de bun augur faptul ca Nokia a realizat un pachet complet prin Lumia 1520.

Ecranul LCD de dimensiuni masive de 6 inch si 2080 pixeli este perfect pentru consumatorii de media, in timp ce procesorul quad-core Snapdragon 800 de 2.2GHz si memoria RAM de 2GB asigura performante de invidiat chiar si atunci cand privesti un folm HD sau joci un joc solicitant. In trendul tipiv Nokia, Lumia 1520 vine dotata si cu o camera impresionanta de 20MP.

About Mihaela Olariu

1 Comentariu

  1. Alexandra

    03/10/2014 at 11:38 AM

    Tabletele cu android nu permit flash player?? Mi-am luat una recent si nu-mi merg unele pagini :-(

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>