Cele mai tari caracteristiri pentru jocuri, de la Nvidia

By on 04/04/2016
geforce nvidia

* dincolo de lansarea unei noi generatii de acceleratoare grafice, americanii de la Nvidia au perfectionat functia Sharing pentru amatorii de jocuri pe console video

Nvidia scrie o noua pagina in cartea de onoare a Sony, adaugand un plus de streaming si sharing prin noile sale aplicatii GeForce Experience.

Cata vreme calculatoarele nu sunt inca dotate cu un buton pentru “instant share” precum PlayStation (PS)4, avand cel mult o combinatie de taste setata pentru acest lucru, posesorii noii generatii de acceleratoare grafice de la Maxwell vor avea posibilitatea de a avea acces instant la jocurile si aplicatiile impartasite cu generozitate de cei de la Nvidia. Printe noile optiuni, mentionam faptul ca utilizatorii vor putea accesa “Instant Replay” pentru a se bucura de scurte secvente de joc, printr-un upload rapid de pe Twitch, YouTube sau alt calculator care foloseste functiunea Share.

geforce experience

La fel ca pe conslele de jocuri PS4 sau Xbox One, functia de inregistrare poate fi activata tot timpul, aceasta avand posibilitatea sa capteze oricand ultimele 20 de minute dintr-un joc. Mai mult, solutiile celor de la Nvidia va ofera acum o sumedenie de optiuni de setare a calitatii imaginii si de editare a clipurilor salvate ori a pieselor inregistrate.

Oricine e invitat

Plasata vizibil in partea de sus a ecranului de joc, optiunea Share este insotita de cea de Streaming, pentru orice platforma de joc echipata cu accelerator grafic Nvidia. Fara a mai fi constransi de apelarea la aplicatii precum Ustream sau Twitch, inceperea unei sesiuni Share va produce un link partajabil ce poate fi deschis usor de pe un calculator cu browser Google Chrome. Intr-o maniera destul de interesanta, cei care impartasesc o sesiune livestream vor avea posibilitatea de a ceda controlul jocului propriu unui prieten sau, de ce nu, sa apeleze la ajutorul altuia pentru a trece de un anumit obstacol sau nivel la care intampina greutati de unii singuri. In virtutea acestui fapt, utilizatorii vor putea pasa, de asemenea, controlul jocului oricui, chiar daca acesta nu utilizeaza neaparat o consola echipata cu accelerator Nvidia, cata vreme totul este accesibil acum pe browserul Chrome.

nvidia geforce 002

In cazul in care acest lucru va suna cunoscut, Sony a introdus propria functiune de Sharing inca de la lansarea consolei PS4, in octombre 2014, aceasta fiind numita, sugestiv, Share Play. Inclusa inca de la inceput printre functiunile principale ale produsului, optiunea Share permite jucatorilor PlayStation sa invite un oaspete din afara sa vada propriul ecran si sa plonjeze direct in lumea jocului, pret de o maximum o ora. Iar Nvidia nu se opreste aici, intentionand sa imbunatateasca optiunea Share pe viitoarele sale produse. Iar urmatorul update este asteptat chiar spre sfarsitul lunii septembrie.

geforce gtx 950

O noua placa video la orizont

Dincolo de noile functiuni prevazute prin intermediul GeForce Experience, cei de la Nvidia au scos pe piata si o noua placa video, GeForce GTX 950. Noul accelerator grafic se plaseaza astfel in capul listei de produse de calitate, oferind gamerilor posibilitatea rularii jocurilor la niste performante greu de egalat pe alte dispozitive. Din acest punct de vedere, GTX 950 promite sa reduca orice intarziere in redarea cadrelor, cu ajutorul tehnologiei dezvolate de Maxwell jocurile miscandu-se incredibil de rapid si, totodata, de realistic. Din acest punct de vedere, cei de la Nvidia promit ca GeForce GTX 950 va livra utilizatorilor performante de trei ori mai mari decat generatia mai veche GeForce GTX 650. Iar acest lucru este cat se poate de credibil, daca luam in considerare faptul ca noul accelerator grafic vine echipat cu o memorie de 2GB of GDDR5 si un chip 768 C.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>