Cinematograf la tine acasa, pe televizorul gigant de la Panasonic

By on 11/11/2016
televizor panasonic 004

* cu televizorul Panasonic TX-50CX700, poti vedea nu doar imagini de  calitate ireprosabila, ci si continut video de inalta calitate, transferat fara nici un alt fir de pe internet

Televizorul cu ecran LED de 50 de inch de la Panasonic putem spune ca integreaza armonios imaginile pe tehnologie 4K, conexiunea la internet prin Firefox si jocurile in sistem Freeview Play.

Comercializat la un pret de aproximativ 7.500 de lei, modelul TX-50CX700 poate fi plasat cu usurinta in gama medie a produselor gigantului japonez din 2015, nefiind excluse insa discounturi majore pana anul viitor. Spre deosebire de multe televizoare Panasonic din gamele anterioare, modelul in discutie arata grozav pe perete.

televizor panasonic 001

O margine metalica de culoare gri inchis, masurand doar 7mm pe trei dintre laturile sale, si de 11 mm la baza, ii confera acestui aparat un aspect taios si extrem de slim, avand in vedere ca grosimea dispozitivului in dreptul ecranului este de doar 46 mm. Mai mult, cele doua picioare de sprijin, amplasate spre extremele televizorului, ii dau acestuia un aer super slim, parand ca pluteste atunci cand este asezat pe noptiera sau pe masa special amenajata. Din fericire, nu exista bucati din plastic transparent ori logo-uri stralucitoare pe care alte branduri TV le folosesc pentru promovare. TX-50CX700 arata atat de mare si de disproportionat pe piciorusele sale subtiri, incat ai impresia ca se prabuseste la cea mai mica vibratie in camera, atunci cand treci pe langa el. In realitate insa, acesta este la fel de stabil si de solid ca orice alt televizor de dimensiunile lui. Este un efect senzational, in ciuda faptului ca televizorul nu ofera alte tertipuri, precum ecranul curbat, spre exemplu.

televizor panasonic 002

Pixelii nu sunt totul

Panasonic incearca sa ne demonstreze prin acest model ca tehnologia 4K nu este neaparat despre pixeli si densitatea lor. Dincolo de rezolutia sa de 3840×2160 pixeli, probabil cea mai semnificativa inovatie la TX-50CX700 este si ecranul sau Super Bright LED, care nu a mai fost folosit in gamele produse de Panasonic in 2015. Dupa cum ne sugereaza si numele, aceasta caracteristica are rolul de a conferi imaginii mai multa stralucire, insa fara a folosi pentru asta mai multa energie.

televizor panasonic 003

Alte imbunatatiri la capitolul imagine includ functiunile 4K Studio Master Drive si tehnologia de suprimare a miscarii pe 800 de Hz, ceea ce confera iluzia unei miscari accelerate, mai degraba decat un panou super-rapid. Un motiv la fel de important in achizitia lui TX-50CX700, pe langa tehnologia 4K, poate fi si optiunea Freeview Play. Aceasta promite sa fie ceva special, in combinatie cu folosirea sistemului de operare Firefox si splicatiile aferente, ceea ce fac din dispozitivul Panasonic un gadget ravnit. E drept, ne-am fi asteptat ca acestea sa fie mai bine evidentiate printr-un panou special pe ecran, insa, chiar si asa, ofera niste faciliati de distractie uriase. Vorbind despre Firefox, desi acest sistem pune accent pe streaming video si personalizare de continut, mai sunt o multime de aplicatii la indemana. Interfata sistemului de operare contine scurtaturi Netflix, Amazon Instant, YouTube, AccuWeather sau BBC iPlayer, in timp ce magazinul online de la Panasonic contine multe alte aplicatii si scurtaturi catre Twitter, Facebook, Dailymotion, TuneIn, Deezer, Eurosport Player sau HappyTrips. Prin urmare, distractia poate sa inceapa.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>