Cum va arata iPhone 7

By on 06/02/2015
iphone 7

* desi se estimeaza ca urmatorul model al celor de la Apple va aparea, cel mai optimist, in toamna anului viitor, pe piata au inceput deja sa circule zvonuri si chiar imagini cu noul smartphone

Ce parere aveti de iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cele mai mari si mai noi telefoane de la Apple? Credeti ca ar mai fi lucruri pe care le-am putea schimba? Din cate se pare, cei mai carcotasi dintre noi au gasit totusi cateva caracteristici de top pe care Apple ar trebui sa le adauge la iPhone 6 pentru a obtine un iPhone 7 perfect.

Cea mai recenta actualizare a companiei arata ca noul iPhone 7 s-ar numi de fapt iPhone 6S si poate sa apara pe piata chiar mai devreme decat era de asteptat si ar putea dispune si de celebrul ecran safir. In plus, Apple ar putea proiecta si un nou telefon de 4 inch pentru a sta alaturi de modelele existente, astfel incat, in timp ce dimensiunile mai mari sunt de natura sa ramana o optiune, compania din Cupertino nu abandoneaza telefoanele mai mici. Putem presupune, asa cum Apple ne-a obisnuit, ca noul iPhone va fi lansat in luna septembrie 2015, la fel ca modelele anterioare. Pe de alta parte, sunt surse care vorbesc de o posibila lansare chiar in primavara, pentru a coincide cu aparitia pe piata a Apple iWatch. Noul dispozitiv nu va fi deloc ieftin, asa ca, daca sunteti fani iPhone, pregatiti-va sa achitati o factura de aproape 650 de dolari.

 Camera comparabila cu aparatele profesionale

Desi suntem inca departe de o posibila lansare a iPhone 6S/iPhone 7, primele zvonuri sunt deja in plina dezvoltare, proportional cu pasiunea creata de atata timp in jurul marcii Apple. Si chiar daca mai este drum lung pana acolo, unii sustin ca urmatorul iPhone va avea cel mai mare salt in ce priveste camera foto intalnit vreodata, dispozitivul urmand sa ofere o calitate echivalenta camerelor DSLR. Avand in vedere ca Sony furnizeaza in prezent modulele pentru camera pentru Apple, putem specula ca ar fi vorba chiar de nou anuntatul senzor CMOS de 21MP, proiectat pentru a se concentra asupra obiectelor aflate in miscare si care include HDR pentru video 4K si fotografii de inalta rezolutie. Exista chiar o sansa ca, in afara camerei, telefonul sa dispuna de o caracteristica de obiectiv swap, care sa-l faca sa actioneze mai mult ca un DSLR.

iphone 7

 Curbat sau nu?

Exista, de fapt, numeroase brevete Apple care nu s-au concretizat inca in acest sens, cum ar fi unul pentru un telefon cu ecran curbat, asemanator Galaxy Note Edge. Si daca tot a inceput lupta impotriva acuzatiilor de telefoane curbate, Apple ar trebui sa profite de aceasta publicitate si sa faca din iPhone 7 cel mai curbat smartphone din lume. Este posibil sa vedem asa ceva la iPhone, desi ar fi surprinzator, fiindca Apple nu face astfel de salturi in proiectare. Nu numai ca ar fi o miscare riscanta de a aduce ceva netestat pe piata, dar Apple tocmai si-a reproiectat telefoanele cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Deci, dupa toate probabilitatile, modelele de anul viitor vor mosteni aproximativ acelasi design, avand poate un procesor mai rapid. In timp ce designul probabil nu se va schimba prea mult, ecranul s-ar putea sa o faca. Noile zvonuri sugereaza ca Apple a facut echipa cu Foxconn pentru a produce ecrane de safir pentru iPhone 6S. Si in cazul iPhone 6 si 6 Plus au existat astfel de zvonuri, dar dificultatile de productie au stopat aceasta imbunatatire, pe care speram sa o vedem de aceasta data, deoarece ar aduce o mai buna protectie si o mai mare vizibilitate a ecranului.

Dar, sa nu anticipam prea mult. Ne aflam in fata unui drum lung, dar daca nu mai aveti rabdare, ei bine, internetulnudezamageste. Site-uri de prifil si nu numai sunt pline de efecte vizualeprecise ale urmatorului telefon, iarartistiiconceptuluiau inceput deja razboiul digital pentru a ne aratacumcred ei caurmatoarea versiune a iPhone ar trebui sa arate.

About pcuadmin

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>