De ce un Chromebook?

By on 25/08/2014
chrome-book

Exista o multime de laptop-uri pe piata, sute, mii de modele, care mai de care mai subtiri, mai usoare sau mai ofertante, insa ce te faci atunci cand nu ai nevoie de prea mult suport software si nici nu-ti doresti sa cheltuiesti prea mult pe un astfel de sistem? Daca nevoile dumneavoastra se limiteaza la accesul online, Chromebook este salvarea oferita de Chrome OS Google. Chiar daca nu pot oferi o experienta completa pentru Windows, aceste laptop-uri sunt ieftine, vin intr-o varietate de modele noi dintre care poti alege, oferind experiente web-centrice, perfecte pentru mass-media sociale si productivitatea bazata pe web, la preturi derizorii.

Poate ca descrierea componentelor de hardware nu suna prea impresionant si nici nu exista o selectie de software despre care merita discutat, insa Google a facut din Chromebook un dispozitiv perfect optimizat pentru viata pe Web. In celasi timp, acesta a impins dezvoltatorii sa creeze mii de aplicatii si extensii, care sa ofere o mare parte din aceeasi functionalitate pe care le-ar obtine de la un laptop Windows deplin.

Cele mai noi Chromebookuri au incetat in a fi simple si obisnuite netbook-uri care ruleaza Chrome OS, trecand la un nivel mult superior, transformandu-se treptat in dispozitive elegante, care pot fi si ieftine, dar care ofera o experienta surprinzator de bogata utilizatorilor.

Dell Chromebook 11 vine intr-un design cu aspect business casual, de culoare gri, menit a camufla uzura si zgarieturile si pastrandu-si in acelasi timp greutatea si talia relativ usoara si subtire.

Dell Chromebook 11

Dell Chromebook 11

Chromebookul Acer C720, mult redus in design fata de consistentii predecesori, ofera un aspect elegant din policarbonat alb, usor de luat la drum.

Chromebookul Acer C720

Chromebookul Acer C720

HP Chromebook 11, doar cu Wi-F, a pasit cu un pas in viitor, cu un design premium, care combina un cadru din aliaj de magneziu usor cu un exterior din plastic lucios. HP include, de asemenea, un display luminos IPS, astfel incat acest model de Chromebook arata si se simte mult mai luxos decat ar sugera eticheta cu pretul.

HP Chromebook 11

HP Chromebook 11

Iar daca dimensiunile 10 si 11 inch nu sunt multumitoare pentru dumneavoastra, aceeasi functionalitate simpla este disponibila intr-un model de 13 inch a Chromebookului Toshiba CB35-A3120.

In ultimul an insa, aceasta categorie de laptopuri s-a maturizat mult, trecand dincolo de functionalitatea de baza si devenind o concurenta reala cu tot felul de caracteristici. Daca va place totul la un Chromebook, insa va doriti mai multa functionalitate, Acer Chromebook C720P-2600 va ofera experienta unui ecran tactil cu acces direct la functiile intuitive pentru a ajunge in orice colt al internetului, ca si tabletele sau ultrabookurile cu ecran tactil.

Acer Chromebook C720P-2600

Acer Chromebook C720P-2600

Cu toate acestea, pentru o mobilitate de neegalat, trebuie sa va aventurati dincolo de limitele invizibile de acoperire ale Wi-Fi.HP Chromebook 11 nu doar face asta, dar adauga datele mobile la un design deja impresionant, oferindu-va libertatea de a lua Chromebookul aproape oriunde vrei sa mergi.

Indiferent ca sunteti un dependent de Facebook sau aveti nevoie doar de un dispozitiv pentru verificarea de e-mailuri, Chromebook Google ofera o gama larga de dispozitive, care sunt usor de utilizat, adaptabile la miscare si convenabile ca pret.

About Mihaela Olariu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>