Galaxy S5 Active, un smartphone pentru cei sportivi si neindemanatici

By on 25/08/2014
samsung galaxy s5

Samsung Galaxy S5 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri existente, insa la fel ca cele mai multe smartphone-uri, este fragil. Arunca-l sau scapa-l putin si se va sparge ca un ou, iar repararea poate costa aproape la fel de mult ca unul nou.

Daca va doriti calitatea si caracteristicile unui S5, insa vreti sa scapati de grija spargerii lui cu prima ocazie cand l-ati putea scapa din mana, optati cu  incredere pentru un Samsung Galaxy S5 Active.

Proiectat special pentru cei sportivi sau tipul de oameni care-si petrec timpul in aer liber, S5 Active are un design mai robust decat standardul Galaxy S5, precum si o aplicatie specifica “Activity Zone” pentru cei activi. Dar, activ sau nu, telefonul ar trebui sa se dovedeasca deosebit de valoros si pentru cei mai neindemanatici dintre noi.

Samsung galaxy S5 Active

Samsung Galaxy S5 Vs. Samsung Galaxy S5 Active

Puternic si consistent

Ca si predecesorul sau, Galaxy S4 Active, acest model de la Samsung vine cu un corp rigidizat, care face telefonul mai durabil. Exteriorul sau sugereaza ca indeplineste specificatiile militare pentru orice: de la temperaturi extreme la socuri si vibratii.Asta nu inseamna ca poti pune acest dispozitiv intr-un cuptor, asteptandu-te sa supravietuiasca, insa ar trebui sa fie capabil sa reziste la temperaturile ridicate dintr-o masina aflata in bataia soarelui sau uitata afara intr-o noapte geroasa.

Samsung

Samsung S5 Active

Insa, dincolo de aceste aspecte meteorologice, principala calitate a Galaxy S5 Active este capacitatea sa de a supravietui la caderi. Samsung sustine ca acest telefon poate rezista la o cadere de pana la 4 metri pe o suprafata plana si inca sa functioneze. O astfel de distanta este fatala pentru cele mai multe smartphone-uri.Ca si standardul S5, modelul Active poate fi scufundat la trei metri sub apa, timp de pana la 30 de minute.Puteti face fotografii sub apa, cu ajutorul tastei de volum, la fel ca si cu un S5 normal. Pentru a-l face rezistent la apa, atat Active, cat si S5 varianata standard, vin dotate cu un enervant capac de port USB pe care trebuie sa-l deschideti ori de cate ori doriti sa incarcati telefonul. Si, desi pare  un inconvenient mic, in timp, ajungi sa sapi cu unghia pentru a-l deschide.

Galaxy S5 Active este mai voluminos decat standardul, avand o greutate destul de mare pentru  un un smartphone.

Samsung Active

Samsung S5 Active

Design si ecran

Pentru a vinde natura activa mai durabila, Samsung a dat telefonului un design ceva mai excentic. Aceasta include bare de protectie din plastic dur in cele patru colturi ale dispozitivului si o serie de nituri false pe carcasa detasabila din spate.Exista chiar si o optiune de culoare pentru camuflaj, in cazul in care aveti nevoie sa va ascundeti in padure, nefolositoare insa doar pentru a juca Candy Crush Saga.

Samsung a dotat Galaxy S5 Activ, ca si varianta standard, cu cel mai bun ecran disponibil pe piata. La 5.1 inch, displayul de 1080 pixeli este unul precis si plin de culoare.

In ceea ce priveste durata de viata a bateriei, Galaxy S5 Activ sta destul de bine. Samsung sustine chiar ca receptorul poate dura pana la 12 ore atunci cand utilizeaza reteaua 4G, ceea ce pare un pic iluzoriu.

 

Samsung S% Active

Samsung S5 Active

Cu un sasiu mai puternic, ecran superb si aplicatii de activitate, Galaxy S5 Active este un smartphone de exceptie. Nu numai ca include multe dintre caracteristicile care fac din Galaxy S5 un castigator, dar poate supravietui socurilor iminente din viata de zi cu zi.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>