GS70 Stealth de la MSI, cel mai bun laptop pentru jocuri

By on 07/08/2014
msi laptop jocuri

Laptop-urile pentru jocuri nu sunt clasificate neaparat in functie de cat de buna este performanta atinsa. Este vorba, mai mult, despre viteze mari, livrate intr-o combinatie intre cele mai rapide procesoare si placi grafice puternice, imbinate intr-un dispozitiv portabil.

Un laptop de gaming ar trebui, de asemenea, sa ofere un ecran de inalta rezolutie, care sa te afunde in lumea 3D, precum si difuzoare puternice. Alte ingrediente cheie includ o tastatura confortabila, cu iluminare din spate, si un design care sa atraga atentia, de preferinta cu lumini distractiv personalizate.

In cazul in care considerati ca un laptop de gaming nu se apropie macar ca pret sau calitati de un desktop de gaming, atunci ati putea sa va mai ganditi. Un notebook pentru jocuri va poate oferi varianta unui dispozitiv confortabil si portabil, dincolo de puterea bruta. Si, fara alte formalitati, se pare ca preferatul utilizatorilor pentru 2014 este MSI GS70 Stealth.

msi gs70

Cateva referinte despre MSI GS70 Stealth

MSI GS70 Stealth, la un pret de vanzare evaluat la aproape 1.600 de dolari, se indeparteaza de familiarele si conventionalele inlocuitoare ale desktop-urilor si, in loc sa fie voluminos, greu si urat, este cu putin mai gros decat un Ultrabook si are doar jumatate din greutatea unor rivali importanti. In plus, este unul dintre cele mai “aratoase” laptop-uri care s-au vazut in ultimul timp.

Notebook-ul GS70 are numai 22 mm grosime, dar include un procesor Intel Haswell, o placa video Nvidia de generatie noua si doua SSD-uri.

msi game

Specificatiile de ultima tehnologie si designul superb inseamna ca GS70 nu este un notebook ieftin, ci ca investitia merita toti banii.

Statisticile vitale GS70 sunt sustinute de o mare calitate. Dispozitivul este realizat, in cea mai mare parte, din aluminiu anodizat, iar finisajul gri-bronz este asociat unui design neted si elegant. Capacul si baza sunt conturate usor de curbe subtile spre fiecare margine, iar micile detalii, precum grile laminate pentru boxe si orificiile de ventilatie, LED-uri de stare discrete pe marginea din fata si lipsa totala de autocolante agasante, sunt incantatoare.

MSI a schimbat recent software-ul KLM pentru unul SteelSeries datorita luminilor de fundal personalizabile ale tastaturii. Desi nu este la fel de sclipitor ca sistemul de comanda Alienware, totusi, SteelSeries are cativa asi in maneca.

In privinta diplay-ului, cel de 17.3 inch al GS70, cu o rezolutie de 1.080 pixeli, este cu adevarat placut de privit. Culorile sunt luminoase si dinamice, in ciuda unui finisaj mat.

msi g70

Verdictul specialistilor: MSI GS70 este un laptop care imbina stilul cu substanta, oferind utilizatorului o mare putere si un ecran generos, strans intr-un sasiu care este mai subtire, mai usor si cu un aspect mai placut decat al celor mai multi dintre rivalii sai. Daca va doriti un notebook care este puternic, dar si portabil, si aveti bineinteles si un buget generos pentru asta, MSI GS70 este un pretendent de luat in seama.

Puncte tari:

Procesorul Haswell

Placa video Nvidia

Ecranul mare si luminos

Design-ul uimitor

Tastatura deosebita

tastatura msi

 

Puncte slabe:

Durata medie de viata a bateriei

Precizia medie a culorii

Pretul piperat

About Mihaela Olariu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>