LG anunta cvartetul magic al telefoanelor selfie

By on 26/02/2015
Lg

* inceputul lunii martie se anunta unul prolific pentru LG, care vine odata cu lansarea a nu mai putin de patru modele la Mobile World Congress de la Barcelona

Cu putin inainte de targul MVC (Mobile World Congress), care va ave loc in perioada 2-5 martie, la Barcelona, LG a anuntat lansarea pe piata a nu mai putin de 4 dintre modelele sale de smartphone din gama low spre mediu, dorind sa-si anunte intentia de a domina piata mobilelor in acest an. Gigantul sud-coreean a trecut de la cunoscutele serii G, F si L, la un set de patru telefoane ale caror nume par sa semnifice aspiratiile generatiei actuale: Magna, Spirit, Leon si Joy.

Una dinre caracteristicile-cheie pe care LG le promoveaza din plin pe noile sale dispozitive vizeaza usurinta prin care trecem din modulul normal de functionare in cel de camera foto si, mai ales, in care sa surprindem instantanee de tip “selfie”. De asemenea, este de remarcat distanta de la care aceste telefoane iti pot recunoaste gesturile (de aproximativ 1,5 metri), ceea ce le face mai mult decat potrivite si prietenoase cu fotografia selfie.

De la “suprem” la “distractiv”

Varful de lance al acestei serii este Magna, despre care LG spun ca s-au inspirat din latinescul “suprem”. Acesta este dotat cu un display HD de 5 inch, ce functioneaza sub Android Lollipop, cu procesor quad-core, o camera normala de 8MP si una frontala de 5MP. In plus, telefonul are o memorie interna de 1GB de RAM, capacitate de stocare de 8GB si o baterie de 2540mAh.

Lg

In acelasi tmp, modelul LG Spirit ofera un display mai mic, de 4.7-inch, acelasi procesor quad-core, 1GB de RAM, camera dorsala de 8MP, iar cea frontala cu lentile de doar 1MP. Si bateria este ceva mai slaba, de doar 2000mAh, avand insa aceeeasi capacitate de stocare, memorie RAM si sistem de operare ca fratele mai dotat, Magna.

Mergand mai jos, avem modelul Leon, cu display FWVGA de 4.5 inch si Joy, cu ecranul WVGA de 4 inch, propulsate tot de procesoare quad-core, 1GB of RAM, baterii de 1900mAh si sistem de operare Android 5.0 Lollipop. Cat priveste camerele, Leon este prevazut cu 8MP pe partea din spate si o camera VGA in partea frontala, in vreme ce Joy a ramas cu o camera de 5MP, respectiv camera VGA frontala.

Lg

Caracteristici adaptate pietei de consum

In functie de cerintele pietei, toate cele patru modele mai sus mentionate vin cu variante de conectivitate 3G sau 4G, in vreme ce camerele foto/video principale sau procesoarele le veti putea vedea la caracteristici chiar mai reduse in unele tari, fara ca LG sa precizeze insa cum si pe ce criterii va face aceste diferentieri. Analistii pietei smartphone din Coreea de Sud afirma deja ca aceste bijuterii din gama medie aduc cu ele elemente de design premium, promitand utlizatorilor experiente de neuitat, asemanatoare cu cele din gama high-end. In orice caz, veti putea lua contact foarte curand cu modelele Magna, Spirit, Leon si Joy, in conditiile in care LG a confirmat lansarea pe piata la nivel mondial a noilor sale mici vedete, incepand chiar de saptamana viitoare, cand este asteptat sa inceapa marele eveniment de la Barcelona.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>