Libertate de miscare prin castile fara fir de la Jabra Move

By on 17/10/2016
castile Jabra Move 001

 

* compania americana specializata in gadgeturi audio mizeaza pe greutate redusa, flexibilitate si design minimalist

Pariul companiei americane Jabra pe castile wireless, cu un design atragator si performante mari la preturi accesibile a venit odata cu timpul. Acum, castile Jabra Move fara fir reprezinta o optiune ieftina pentru amatorii de cartofi prajiti si de fitness, totodata.

Castile Jabra Move Wireless incearca sa dovedeasca, asadar, ca maestrii fitness-ului si iubitorii de cartofi prajiti au, totusi, ceva in comun. Iar ca amatori de chipsuri si de cartofi prajiti ce ne aflam, putem sa va spunem doar trei lucruri despre aceste casti cu alura sportiva, pe care vi l-ar spune si un amator de miscare: greutate mica, performante impresionante si pret scazut. Comercializate la un pret de sub 100 de dolari peste Ocean, castile Move Wireless vin sa suplineasca gama de gadgeturi prietenoase la acest capitol. La prima vedere, se pare ca Jabra a dat lovitura, insa va trebui sa vada si ce competitie are pe acest segment. Se poate spune ca prin “venele” castilor Move Wireless circula doar sport. Culorile pline de energie in care sunt livrate sunt dublate de o greutate mica, flexibilitate sporita si un design minimalist, in ciuda performantelor degajate.

castile Jabra  Move 003

Banda flexibila, acoperita cu material rezistent la murdarire

Incepand de la lucrurile aflate la vedere, vom vorbi mai intai despre banda de sustinere, care este confectionata dintr-un material textil rezistent la scamosare si murdarire. Materialul din care e confectionat respira destul de bine, asa ca il puteti lasa fara grija peste pletele cu volum. De asemenea, fibra de otel inoxidabil de la interior confera benzii o flexibilitate mare, pana la puncte de indoire incredibile. Otelul continua si mai jos, pe partile laterale. Mijlocul fiecarei casti este strabatut de reteaua de cabluri, insa banda de sustinere ii ofera acesteia o flexibilitate surprinzatoare, iar utilizatorii nici nu banuiesc ca s-ar afla ceva dedesubtul materialului textil.

castile Jabra Move 002

La punctul de articulatie, lucrurile par sensibile in majoritatea cazurilor. Nu insa si la Move Wireless, care este totodata atat de compact incat castile pot fi reduse la dimensiunea unei singure cupe audio. Ajungand la acest capitol, fiecare cupa este confectionata dintr-o bucata de material plastic mat, in culori ferme si cu o forma rotunda, usor conica, usor de recunoscut pentru brandul Jabra. Desi fiecare casca e marcata pentru ce ureche se potriveste, acest lucru nu afecteaza cu nimic in cazul schimbarii pozitiei, cu exceptia, poate, a locului comenzilor.

castile Jabra Move 004

Butoane multifunctionale si design minimalist

Astfel, butonul de pornire, dublat de cel pentru functiunea Bluetooth, este localizat in cupa dreapta. Tot aici, vom gasi un port micro USB, pentru incarcare. Trecand in partea stanga, o mufa de intrare de 3,5 mm la capatul cupei permite conectarea la o sursa externa, in cazul in care bateriile proprii s-au terminat. Functiile primare sunt prezente, de asemenea, printr-un buton multifunctional, care corespunde comenzilor de “play” si “pauza” si optiunior pentru voce. De asemenea, butonul de volum este dublat de comenzile pentru derularea pieselor inainte si inapoi, prin apasarea prelungita a acestora.

In concluzie, castile Move Wireless au apetit pentru minimalism, iar designul lor industrial si greutatea redusa le face un gadget aproape nelipsit pentru cei care vor sa ramana portretizati in peisajul metropolitan.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>