Licente gratuite antivirus 2015

By on 12/05/2015
antivirus

Nevoia de securitate este resimtita din ce in ce mai acut in toate domeniile si la toate nivelurile, bunurile materiale sau imateriale precum si vietile noastre avand nevoie atat de o protectie fizica, data de agentii de paza cat si de una cibernetica asigurata de solutiile informatice numite generic antivirusi. Daca pana acum ceva timp documentele puteau fi pastrate in locatii sigure, gen seifuri, unde accesul era drastic restrictionat si atent controlat, astazi elementele IT sunt atat de prezente in viata noastra incat, pe de o parte ni s-ar parea nefireasca absenta lor, pe de alta parte securizarea lor constituind o prima necesitate. Pastrarea informatiilor de servici confidentiale sau a celor personale intr-un mediu sigur, ferit de ochi indiscreti si interese dubioase, a condus la crearea unei adevarate industrii de profil.

Prezenta pe piata a unui numar relativ mare de companii care propun astfel de solutii de securitate a dus la diversificarea modalitatilor de atragere a unor noi clienti si, in acelasi timp, de fidelizare a celor deja castigati. Departamentele de marketing apeleaza din ce in ce mai des la ofertele gratuite ale programelor pe care le detin in portofoliu, metoda de promovare foarte indragita de utilizatorul obisnuit. Anul acesta, nume grele in domeniu precum si nume cu o pondere de piata mai mica vin in intampinarea consumatorilor cu o serie de oferte de nerefuzat. Licente gratuite all time sau pe perioada determinata, propunerile de dovedesc a fi foarte interesante.

Steganos Safe 15 este un program complet care protejeaza orice terminal fix sau mobil intr-un mod foarte eficient. Prin intermediul celor 8 module care alcatuiesc suita de securitate protectia device-ului este completa. Posibilitatea de creare a unui numar practic nelimitat de partitii virtuale securizate sau criptarea datelor pe suporturi precum stick-urile de memorie sau CD/DVD-urile. La fel de impenetrabile vor fi si e-mail-urile sau site-urile preferate, solutia de securitate Steganos Safe 15 oferind solutii si in aceasta directie. Pe langa multe alte posibilitati, stergerea definitiva a unui fisier sau folder va fi pe placul multora. Licenta de exploatare este gratuita.

steganos-safe-2015

Nemtii de la Ashampoo cu interesantul WinOprimizer 2015 propun o solutie de securitate flexibila care ia sub umbrela sa protectoare o serie de zone nevralgice. Chiar daca nu este un antivirus in sensul consacrat al cuvantului, solutia are grija ca fisierele nedorite sa fie sterse din sistem, face sa dispara registry invalizi din OS Windows si inca alte cateva operatii cu o la fel de mare importanta pentruo usoara rulare programelor. O la fel de mare grija manifesta WinOptimizer 2015 si pentru optimizarea conexiunii la internet. O solutie buna si care s-a dovedit folositoare oferita in mod gratuit de producator.

McAfee Internet Security Suite 2014, cunoscuta solutie de securitate, nu mai are nevoie de nici o prezentare. Un program complet de protectie care acopera toate aspectele mai mult sau mai putin sensibile ale unei utilizari obisnuite a computerului. Cu o interfata regandita pentru a inspira mai mult dinamism, modulele precum Antivirus, Firewall sau Parental Control – acestea sunt doar o mica parte din intreaga suita – au fost si ele actualizate si recalibrate pentru nevoile si necesitatile actuale si viitoare. Oferta constand in licenta gratuita timp de un an merita toata atentia celor interesati sa isi protejeze datele.

McAffe-Internet-Security-2014

BitDefender Internet Security, declarat mai multi ani la rand cea mai buna solutie de securitate informatica, si in 2015 vrea sa pastreze aceasta distinctie magulitoare dar care, in acelasi timp, obliga. In spiritul acestei idei, echipa de programatori care lucreaza la acest brand a adus o serie de modificari care au crescut semnificativ performantele. Oferta de utilizare gratuita timp de sase luni este cu atat mai valoroasa cu cat calitatea produsului a ramas neschimbata.

Bitdefender-2013

Protejarea datelor detinute pe un PC sau un terminal mobil este o sarcina foarte delicata in conditiile actuale dar si cele care contureaza intr-o oarecare masura viitorul cibernetic. In acest context, o oferta gratuita de securitate este binevenita si datorita renumelui pe care il are producatorul.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>