LIV Hospital – Clinica Diagnosticare si Tratament Cancer – A doua opinie

By on 07/01/2016

LIV Hospital – Clinica Diagnosticare si Tratament Cancer – A doua opinie medicala

Te confrunti cu o problema de sanatate? Ai mers la medic si rezultatul este unul uluitor? Nu-ti vine sa crezi, negarea este primul sentiment care te incearca, dar te inarmezi cu rabdare, speranta si cauti solutii!

Serviciul de SECOND OPINION a devenit tot mai popular in tara noastra! Specialisti, care fac parte din cele mai vestite clinici de peste hotare, te pot ajuta sa-ti recapeti increderea in tine si mai ales sa mergi mai departe, PENTRU CA SE POATE si este GRATUIT!

Spital Turcia

Cum functioneaza? Pacientul, interesat de o a doua opinie medicala din partea unor specialisti de renume mondial, va trebui sa prezinte consultantului medical din Romania un dosar de analize medicale, examinari, CD-uri sau DVD-uri cu imagini, opiniile medicilor curanti dar si o schema de tratament propusa deja.

Consultantul medical, roman, va trimite imediat mapa de analize specialistilor urmand ca acestia sa raspunda in cel mai scurt timp posibil cu un raport complet asupra sanatatii pacientului.

Serviciul de SECOND OPINION este GRATUIT, la indemana oricui, un serviciu care salveaza vieti!

Contact consultant medical: Eva Pavel

Tel: 0723224923; 0731565187

E-mail: office@liv-romania.ro

Pentru mai multe detalii accesati pagina www.liv-romania.ro

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>