Lucruri mai putin stiute despre noul LG Watch Urbane

By on 16/10/2015
lg watch urbane imag1

* dincolo de aspectul premium, noul telefon destept al celor de la LG face o multime de lucruri, pe care nu le puteti descoperi decat daca le incercati pe propria piele
LG Watch Urbane ramane unul dintre primele ceasuri destepte cu adevarat premium lansate pana acum pe piata. Iar daca pana acum LG anunta doar o continuare a trendului impus de LG G Watch R, modelul Urban s-a dovedit a fi un produs de sine statator, dezvaluind un ceas cu adevarat fiabil, inteligent si cu un aspect cat se poate de sic. Gadgetul nu este doar bine proportionat, cu un ecran finut, dar vine si cu o baterie surprinzator de puternica. Nu va lasati insa pacaliti de aspectul oarecum fragil al ceasului, intrucat noul Urbane reprezinta mai mult decat un aspect dragut. Desi cei de la LG nu au primit numai critici pozitive pentru modelul in discutie, acesta a devenit deja destul de popular printre fanii acestei marci, pentru ca producatorul sud-coreean sa investeasca intr-o serie limitata de ceasuri Urbane placate cu aur. In ciuda acestor noutati dezvaluite de producatori, sunt insa si o serie de aspecte mai putin cunoscute, pe care le descoperiti,cum se spune, vazand si facand.

LG Watch Urbane imag2
Poate fi conectat si la iPhone
Odata cu aparitia iOS 9, Apple a imbunatatit sistemul sau de operare cu noi caracteristici care permite utilizatorilor LG Watch Urbane, asemenea altor utilizatori de produse wearable sub Android, sa isi sincronizeze smartwatch-ul cu telefoanele companiei americane. Acest update necesita doar descarcarea, de catre utilizatori, a sistemului de operare iOS 8.2 sau unul superior si sa detina un iPhone 5 sau mai nou.
Controlul camerei foto de la distanta
Folosirea camerei telefonului de la distanta pentru a obtine fotografii perfect incadrate necesita de obicei un dispozitiv de control prin Bluetooth. LG Urbane Watch face exact acest lucru, inlocuind astfel dispozitive si functii Bluetooth suplimentare. Iar daca descarcati aplicatiile foto compatibile cu dispozitivele Android Wear, puteti folosi smartwatch-ul LG Urbane pe post de telecomanda, pentru a activa de la distanta camera foto a telefonului. Alte aplicatii pentru comanda de la distanta a telefoanelor va ofera posibilitatea de a trage cadre atat cu camera frontala, cat si cu cea principala, sa setati blitz-ul si timer-ul si chiar sa vedeti pe ecran imaginile incadrate de camera telefonului.

lg Watch urbane imag3
Raspuns rapid la e-mail
Android Wear a facut posibil ca e-mail-urile sa poate fi receptionate si citite mai usor prin intermediul LG Urbane. Aceasta intrucat noua infatisare a casutei de e-mail Android arata ca niste mici cutii ori carduri, sub care sunt afisate informatii esentiale despre trafic sau vreme. Daca doriti sa vedeti rapid ce scrie in email il puteti deschide cu Android App, iar apoi sa raspundeti cu doar cateva miscari pe incheietura mainii. Optiunea de raspuns vocal permite o varianta mai personala de raspuns la email, comandand direct ceasului persoana pe care doriti sa o contactati.
Nu in ultimul rand, prin intermediul LG Watch Urbane va puteti comanda mancarea favorita prin intermediul aplicatiei Android Eat24. Pentru aceasta insa, e nevoie sa predefiniti insa niste distribuitori favoriti, care, odata contactati, va vor livra pizza direct acasa, fara prea mari eforturi.

 

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>