Motorola ne pregateste un nou ceas destept?

By on 10/12/2015
motorola 360 v2 img1

* un videoclip postat accidental si apoi retras de pe contul de Twitter al cunoscutei companii arata un ceas putin diferit fata de modelul care a facut atata valva la lansarea sa
Cei care obisnuiesc sa viziteze mai des pagina de Twitter a gigantului american Motorola au avut placuta surpriza sa descopere ceea ce, cred ei, reprezinta prima aparitie a modelului Moto 360 v2, smartwatch-ul despre care se tot vorbeste de ceva vreme, dar despre care nu au aparut inca nici un fel de indicii privind data lansarii pe piata. Intreaga isterie a pornit de la un filmulet postat pe acest cont si apoi retras subit, care arata un ceas care in mod sigur nu este cel lansat la finele anului trecut. Prima diferenta sesizata este data de faptul ca butonul de control este pozitionat in dreptul cifrei 2 a cadranului si nu al cifrei 3, asa cum ne-am obisnuit la ceasurile clasice. Din cate se pare, si sistemul de prindere la incheietura mainii este putin schimbat, cureaua fiind mai simplu de detasat. Din nefericire pentru fanii liniilor clare si al esteticii simple, designul asemanator unei jante de masina turtite, intalnit la modelul original, inca iese in evidenta. Acesta este mascat oarecum de display si de grafica excelenta, insa multi au sperat ca producatori vor lua in calcul unele schimbari pe modelul din 2015.

moto v2 img1
Confuzie pe toata linia
Privit mai in detaliu, scurtul videoclip postat pe reteaua de socializare poate fi considerat un promo pentru modelul Moto 360 v1, ceea ce poate amplifica oarecum confuzia si intrigarea fanilor. Si, desi postarea a disparut, valurile facute de aceasta inca se mai vad in mediul virtual. Pe alte bloguri sunt prezentate zvonuri si informatii despre Moto 360 v2, comentatorii sugerand ca imaginile prezentate in filmulet ar reprezenta, de fapt, o avancronica la modelele 360L si 360S, care s-ar afla „pe drum”. De aici si intrebarea daca nu cumva Motorola pregateste doua editii ale noului ceas, pentru a se potrivi mai multor marimi ale mainii. Cu totii spera insa ca nu mai au mult de asteptat, intrucat, de la lansarea primului Moto 360, in septembrie 2015, urmatorul model mai are putin pentru a fi lansat pe piata.

moto v1 vs moto v2 2
De ce asteptarile sunt atat de mari
Nerabdarea fanilor Motorola poate fi oarecum indreptatita, avand in vedere inovatiile pe care primul model al companiei, Moto 360, le-a adus in industria dispozitivelor weareable. Prima dintre ele este stingerea ecranului, pentru economisirea energiei, atunci cand am terminat de facut orice operatiune, prin simpla acoperire a cadranului cu palma. Acesta are si o serie de setari care-l fac mult mai silentions la primirea de mesaje si, mai ales, la transmiterea lor de pe un smartphone sau alt dispozitiv conectat in apropiere. Mai apoi, ceasul poate fi folosit chiar daca sunteti iesit din aria de acoperire Bluetooth, gratie implementarii abilitatilor Wi-Fi pe toate dispozitivele din gama Android Wear. Personalitatea este un alt atuu al noului gadget, data fiind abilitatea acestuia de a-si schimba infatisarea, prin multele skin-uri avute la dispozitie. Dincolo de aplicatia de gasire a telefonului pierdut sau furat, Moto 360 s-a facut remarcat prin capacitatea sa de a economisi energie in functie de modul de lucru, prelungind astfel durata de viata a bateriei.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>