O noua decizie ciudata a celor de la Samsung

By on 07/07/2016
Galaxy S7 Edge+ 004

* ultimele zvonuri venite din indepartata Asie spun ca Samsung va renunta la lansarea modelului Galaxy S7 Edge+ * deocamdata, zvonul este valabil doar pentru Marea Britanie, fara a se sti daca va fi o decizie la nivel mondial

Samsung nu are in plan lansarea smartphone-ului Galaxy S7 Edge+ in Marea Britanie, dand de inteleles ca varful de lance al phabletelor acestui producator va ramane Galaxy Note 6. Cel putin asta titreaza site-urile de specialitate, care aduc in sprijinul lor informatii oferite de dealeri locali de telefonie mobila, primii afectati de aceasta schimbare de planuri. Daca ne amintim bine, o alta decizie controversata a celor de la Samsung a fost intarzirerea lansarii modelului Galaxy Note 5 in Europa, asa ca toti cei care probabil se asteptau la un upgrade al phabletei loc in acest an vor avea un motiv in plus de dezamagire. E drept, aceste informatii au fost amplificate de cei care le-au raspandit, insa o astfel de decizie creeaza asteptari imense in randul dealerilor de telefonie mobila de pe continent, care vad in asta o greseala a producatorului sud-coreean, cel putin din punct de vedere al vanzarilor. Astfel, acestia se asteapta ca, dupa modelul Galaxy Note 5, abia spre luna august sa aiba loc lansarea de noi modele, dar nu a lui S7 Edge+.

Galaxy S7 Edge+ 005

O decizie globala?

Nu este inca suficient de clar daca Samsung nu va mai lansa Edge+ doar in Regatul Unit sau este o decizie globala. Se prea poate ca producatorul asiatic sa incerce sa-si maximizeze vanzarile cu modelul mai mic, Galaxy S7 Edge, alegand sa ramana pe piata cu un model intermediar intre modelul Galaxy S7 si Galaxy Note 6. Sau, dimpotriva, si-a facut calculele si a gandit sa cucereasca alte teritorii cu S7 Edge+, mai profitabile. Deocamdata, acestea sunt doar supozitii, la care producatorul sud-coreean a dat un raspuns mai mult decat evaziv, nedorind sa comenteze posibilele zvonuri pe acest subiect.

Galaxy S7 Edge+ 003

Cert este ca Samsung Galaxy S7 si S7 Edge vor fi dezvaluite aproape sigur publicului cu ocazia targului MWC 2016 de la Barcelona, de peste doua saptamani. Ce se va intampla dupa aceea, vom mai vedea. Mai ales ca cei de la Samsung au anuntat si anul recut ca lansarea lui Galaxy S6 va avea loc in martie si aceasta a avut loc in aprilie. Experienta ne arata ca nu ne-am inselat deloc, iar in randul retailerilor se aude deja ca modelul S7 va fi disponibil pentru precomenzi chiar mai devreme, undeva in prima jumatate a lunii martie.

Galaxy S7 Edge+ 002

Un pariu greu de castigat

In ceea ce priveste dotarile si aspectul noului dispozitiv, acesta va arata aproape identic cu modelul Galaxy S6. Compania a anuntat ca dupa aceasta lansare, prevazuta in jurul datei de 21 februarie, ar putea urma si realizarea lui Galaxy S7 Edge. Dupa cum se stie, Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge au avut darul de a revigora, oarecum, vanzarile brandului de telefonie mobila, aducand nu doar un nou design, ci si o serie intreaga de facilitati. Astfel, Samsung Galaxy S7 va avea de dus o munca destul de grea pentru a se ridica la acelasi nivel si sa repete aceasta figura.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>