Philips impinge bariera sunetului surround fara fir

By on 20/01/2016
philips fidelio e6 surround img2

* prin noul sau sistem de boxe 5.1, Philips ofera ascultatorilor un sunet de calitate maxima intr-o fractiune de secunda, fara niciun fel de fir atasat
Era boxelor detasabile 3.1 a cam trecut, olandezii de la Philips fiind pe cale sa revina in forta pe piata sistemelor home cinema. Compania olandeza si-a prezentat ultimele sale planuri in materie de home cinema-audio cu ocazia recentului targ IFA din acest an, dezvaluind trei noi bare de sunet 3.1 si un kit wireless din gama de varf, care poate transforma sunetul stereo in sunet 5.1 surround, in fractiune de secunda.
Este vorba despre noul Fidelio E6 Wireless Surround, ultima aparitie din seria E, care se diferentiaza clar de restul produselor de pe piata prin faptul ca boxele sale sunt perfect detasabile, oferind auditoriului doua cai de sunet, transformabile intr-o experienta soround uimitoare. In combinatie cu cele doua speakere centrale, subwoofer-ul wireless livreaza un bas amplu, care completeaza sunetul stereo de inalta definitie. In cazul in care vreti sa va afundati in lumea home cinema, sistemul 5.1 se pliaza perfect pe un ecran de mari dimensiuni, aici putand detasa intr-o secunda calea celor doua boxe centrale, integrandu-le intr-un sunet surround fara a trage niciun fel de fire pe sub covoarele din camera. Unitatile fara fir detasabile ofera nu mai putin de cinci ore de rulare de muzica ori filme, urmand a fi reincarcate de indata ce le cuplati inapoi cu boxele de baza.

philips fidelio e6 surround img1
O experienta totala
S-ar putea ca acest sistem sa semene foarte mult cu cele in format 4.1, insa, pentru prima oara, Philips include un driver unghiular de 3 inch in cele doua boxe centrale, creand un canal audio separat, fara flosirea unor componente suplimentare. In mod inevitabil, si asta nu doar pentru ca este vorba de noul Fidelio E6, Philips a optat pe dispozitivele sale pentru functiuni precum Google Cast sau Spotify Connect, pentru a intra total in starea de spirit necesara atunci cand ascultam muzica.

philips fidelio e6 surround img3
Orice soapta poate fi auzita
Din acest punct de vedere, putem opta si pentru sistemul 3.1 scos de Philips, daca dorim ceva mai rezonabil la pret. Aceste noi bare de sunet au un design conceput pentru a scoate cea mai clara voce din fisierele audio, folosind drivere special pozitionate spre canalul audio central. Nu vorbim chiar despre primul sistem de boxe orientate spre canalul central, insa, in acest caz, pretul face diferenta. Acest lucru face ca fiecare soapta dintr-un film sau dintr-un show video sa poate fi auzita extrem de clar, intr-o experienta ce cu greu poate fi atinsa cu ajutorul sistemelor de boxe traditionale. Si, daca e sa vorbim de pret, situat totusi la sub o mie de euro, noul sistem de la Philips este cam singurul din aceasta categorie care ofera o astfel de calitate a sunetului.
Toate acestea au insa si un pret pe masura, sistemul urmand sa coste in jur de 900 de euro, promitand sa fie disponibil pe rafturile magazinelor pana la sfarsitul acestui an. Mergand direct la setarile Fidelio E6, cu noul sau sunet surround, Philips ofera calitate Dolby Pro Logic II, ducand experienta surround la nivelul cel mai de sus. Toate cele trei bare secundare de sunet sunt echipate cu subwoofer extern, iar combinate cu boxele principale fac din noul dispozitiv Philips un sistem complet, pentru care nu mai ai nevoie de niciun alt dispozitiv de amplificare conectat prin casa.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>