Lansare Samsung Galaxy Note 4!

By on 25/08/2014
samsung galaxy note 4

Galaxy Note 3 a fost unul dintre smartphone-urile preferate de utilizatorii de la Samsung in 2013, datorita superbului afisaj de 5,7 inch si a caracteristicilor sale robuste. Pentru Note 4, Samsung este hotarat sa faca din emblematicul phablet unul si mai bun.

Zvonurile in privinta lansarii noului Galaxy lasa sa se inteleaga cum ca acesta va surprinde prin caracteristici de exceptie, precum un uimitor afisaj Quad HD, un procesor super-rapid Snapdragon 805 si un aparat de fotografiat performant la spate, de 16 MP. S-ar putea chiar livra cu o variatie curbata, pentru cei care s-au plictisit de ecranele drepte.
Speculatiile insa vor lua sfarsit in curand. Fanii acestei companii nu vor trebui sa mai astepte prea mult, fiindca marele producator de smartphone-uri va dezvalui oficial Galaxy Note 4 la conferinta IFA 2014 din Berlin, eveniment anula ce se va desfasura la 3 septembrie.

Doua modele, posibil corp metalic

Este foarte probabil ca Galaxy Note 4 sa-si pastreze forma de phablet, dar design-ul plat s-ar putea sa nu fie singura optiune. Conform rapoartelor din Coreea, Note 4 ar putea veni si intr-o variatie curbata, similara produsului Galaxy Round de anul trecut. Si avand in vedere experienta Samsung cu arhitectura, un Note 4 curbat este posibil, oferind clientilor doua versiuni ale aceluiasi smartphone dintre care sa aleaga, asa cum se zvoneste si in cazul modelului iPhone 6. Si daca tot am adus vorba de concurenta cu iPhone, se zvoneste ca Note 4 va expune un corp metalic, ceea ce i-ar da un aspect premium, mai apropiat de smartphone-urile Apple.

Display de afisare uimitor
Este greu sa te mai uimeasca ceva dupa ecranul de 5,7 inch si 1920 x 1080 pixeli ale modelului Note 3, insa informatii recente sugereaza ca viitorul Note 4 va dispune de un Ecran UltraSharp quad HD, cu 2560 x 1440 pixeli, ceea ce ar aduce smartphone-ul pana la concurenta cu recenta G3 de la LG in ceea ce priveste rezolutia ecranului. In general, foarte multi prefera saturatia culorilor si a unghiurilor de vizionare oferite de Galaxy S5 in defavoarea unui G3, astfel incat, in cazul in care Samsung va reusi sa combine calitatea AMOLED cu QHD, Note 4 ar putea avea cel mai bun ecran smartphone intalnit vreodata.

Lg G3

Lg G3

Procesor de mare viteza
Cu un processor de 2,3 GHz, un quad-core Qualcomm Snapdragon 800, Note 3 ne-a permis sa excelam in sarcinile de zi cu zi, cu usurinta, asa ca ne asteptam la performante si mai mari cu noul model. In continuare, asa cum se aude pe Sammobile, cei ce la Samsung ar putea impacheta un puternic CPU Snapdragon 805, care ar consolida si mai mult scopul Galaxy Note de a deveni o masina de multitasking mobila. Cipul Snapdragon 805 a fost prezentat anterior pe Galaxy S5 LTE-A, o versiune care este fabricata exclusiv pentru Coreea.

Galaxy S5 LTE-A

Galaxy S5 LTE-A

Iar acestea nu sunt singurele calitati prin care, se pare, va uimi noua vedeta Samsung Note 3 a fost lansat in toamna lui 2013, asa ca nu ne-ar surprinde sa descoperim Note 4 cam in acelasi timp, anul acesta, pentru a concura cu mult asteptatul iPhone 6 al celor de la Apple.

About Mihaela Olariu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>