Surprize in lant oferite de gama Xperia Z5

By on 20/10/2015
sony-Xperia-Z5-imag2

* obisnuit cu depasirea in permanenta a propriilor limite, producatorul japonez surprinde si de aceasta data cu introducerea unor caracteristici in premiera pentru noua sa agama de smartphone
In cazul in care considerati ca a venit timpul pentru un upgrade la telefonul dumneavoastra, Sony tocmai a anuntat noua sa gama Xperia Z5, incluzand aici, pe langa modelul de baza, si telefoanele Xperia Z5 Compact si Z5 Premium.
Noile telefoane cuprind o gama larga de noi caracteristici, pe care le puteti etala in fata prietenilor si care pot starni invidia oricarui amator de smartphone. Cateva lucruri trebuie avute insa in mod special in vedere, in cazul in care va ganditi sa optati pentru un smartphone din gama Zperia Z5.

sony Xperia Z5 imag1
Camere din generatia urmatoare
Varful de lance Xperia de la Sony este cunoscut pentru puterea sa de a-si depasi limitele cu tehnologia sa pentru camera foto/video, insa acum se lauda cu cea mai buna camera din lume montata pe un aparat smartphone.
Astfel, Sony a updatat la maximum camera sa, pe toate cele trei modele ale sale de Xperia, oferind utilizatorilor, in premiera, un senzor optic de nu mai putin de 23 de megapixeli. Acesta este insotit de tehnologia autofocus, ceea ce inseamna ca nu vei avea cum sa ratezi vreun moment pretios din viata ta, oricat de rapid s-ar derula acesta.

sony Xperia Z5 imag3
De asemenea, aparatele au incorporata tehnologia Clear Image Zoom, pentru a va ajuta la tragerea cadrelor de la distanta, cu un zoom optic de pana la 5X. Mai mult, va puteti bucura si de fantasticele caracteristici Xperia, precum inregistrare in format 4K, senzori pentru identificarea fetei sau modul panoramic. Nu in ultimul rand, trebuie mentionata camera frontala de 5.1MP, ideala nu doar pentru surprinderea unui selfie, ci si pentru inregistrarea de imagini in format HD sau pentru conversatiile video online.
O alta premiera marcata de Sony prin gama Xperia Z5 o reprezinta introducerea tehnologiei 4K pe display, capabila sa redea niste imagini de-a dreptul uimitoare. Iar daca puneti mana pe un Xperia Z5 Premium, veti avea parte de un ecran de 5.5 inch si imagini in format 4K, cu cea mai mare densitate de pixeli posibila la ora actuala pe un smartphone. Este pentru prima oara cand un producator de smartphone incearca o asemenea combinatie, iar efectul este de-a dreptul impresionant. Urmarirea de filmulete sau simpla vizualizare a pozelor de vacanta este o experienta de invidiat pentru alti posesori de smartphone.

sony xperia z5 imag4
Doua zile de distractie, cu cea mai puternica baterie de pe piata
Nu in ultimul rand, Sony a dotat aparatele din gama Xperia Z5 cu o baterie puternica, desi acest lucru era un atu pentru modelele acestei serii si pana acum. Fiecare dintre cele trei noi modele are cate o baterie cu durata de viata de minimum doua zile de utilizare normala, bazata pe tehnologie de incarcare rapida, care va permite incarcarea de la zero la un nivel de 60% in mai putin de jumatate de ora. Astfel, Xperia Z5 vine dotata cu o baterie de 2900mAh, Z5 Compact cu 2700mAh, in vreme ce modelul Xperia Z5 Premium are cea mai puternica bateria intalnita pana acum pe un smartphone, de 3430mAh, tocmai pentru a face posibila rularea imaginilor in format 4K.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>