Surprizele pregatite de Sony pentru ultimul sau model de Xperia

By on 24/01/2016
sony-xperia-z5-2

* o serie de fotografii-spion ale noului Xperia Z5 au infierbantat deja internetul * pe baza acestora, ne putem face o idee asupra modului in care va arata pe raft telefonul-vedeta al celor de la Sony
In vreme ce Sony Xperia Z4 a fost coplesit de laude ca port-drapel al companiei Sony in materie de aparate smartphone, cu exceptia Japoniei, modelul a fost cunoscut insa mai mult ca Sony Xperia Z3+. Din acest motiv, compania japoneza isi pune mari sperante in urmatorul sau model, Xperia Z5. Toata lumea se asteapta ca Xperia Z5 sa vada lumina zilei, cum se spune, la targul de tehnica IFA 2015, care va fi organizat la Berlin, la inceputul lunii septembrie. Cateva informatii si fotografii cu noul model nu fac insa decat sa amplifice rumorile privind existenta si functiunile pe care le va avea noul smartphone al celor de la Sony. Daca ar fi sa ne luam dupa poze, acestea arata mai degraba un produs promotional, decat un telefon care se vrea a fi varf de lance pentru o companie de top.

xperia Z5 imag1
Puterea vine din interior
Chiar si asa insa, comentariile nu au incetat sa curga. In primul rand, telefonul aduce mult cu precedentele modele Xperia Z3 si Z4. Prin urmare, cei care sperau intr-o schimbare radicala de look au toate motivele sa fie dezamagiti, ceea ce ne face a credem ca Sony este multumit cu designul usor conservator al modelelor sale.
Pe laterale nu se zareste niciun port standard microUSB, in afara modernului USB de tip C, folosit deja si pe alte telefoane. Acesta este un indiciu ca inovatiile de pe Xperia Z5 vor putea fi gasite mai degraba in interiorul carcasei, decat la exterior. O alta posibilitate ar fi ca, prin modelul Xperia Z5, cei de la Sony sa incerce oferirea unui produs de gama medie in materie de buget, astfel incat utilizatorii sa poata avea maximum de dotari si de specificatii la un pret cat de cat accesibil. Oricum, in maximum doua saptamani, aceste lucruri vor fi dezvaluite.

sony xperia z5 1
Ce si-ar dori fanii de la noul telefon Sony
In vreme ce fotografiile circula in voie pe net, pe site-urile de secialitate, fanii nu inceteaza sa isi expuna propriiile versiuni ale noii versiuni de smartphone. Astfel, se vorbeste despre difuzoare de inalta definitie, care au capabilitatea de a iesi in proeminenta atunci cand sunt folosite si de a sta ascunse in carcasa in rest, pentru a nu dauna aspectului slim al telefonului. De asemenea, aparatul se doreste a fi cu un design subtire si, totodata ergonomic, cu marginile usor rotunjite, care sa arate si sa fie placut la atingere atunci cand il tii in mana. De asemenea, marginea din jurul ecranului, atat de folosita la modelele Sony, se doreste a fi una cat mai subtire si mai discreta cu putinta. Majoritatea zvonurilor indica spre un ecran QHD de 5.5 inch, ceea ce va conduce la o rezolutie net superioara, in care imaginile nu vor fi obturate de prea multi pixeli. Nu in ultimul rand, experienta Sony legata de eficienta bateriei si a consumului, ceea ce va conduce la o durata de folosire pe timpul zilei mai mult decat satisfacatoare. Iar daca in privinta celorlalte caracteristici nu ne putem da cu parerea inca, in ceea ce priveste imaginea si sunetul, putem fi siguri ca Sony isi va da toata silinta. Iar daca nici Sony nu poate oferi maximul, atunci nu poate nimeni.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>