Tableta HP Pro 608, perfect pregatita pentru Windows 10

By on 16/11/2016
HP Pro 608 004

* venita in intampinarea ultimei versiuni de Windows, noua tableta a celor de la HP vine echipata cu o rezolutie de invidiat si un procesor de ultima generatie

Pe masura ce ne apropiem de sezonul de toamna, din ce in ce mai multe dispozitive smart sunt lansate, de la un capat la altul al mapamondului. Una dintre ultimele aparitii este tableta HP Pro 608. Aceasta vine cu niste dotari de exceptie, daca ar fi sa enumeram doar display-ul de 7.9 inch, cu rezolutie de 2.048 x 1.536 pixeli si procesorul Intel Core Atom. Aceasta este de departe cea mai mare rezolutie a unei tablete Windows de sub 8 inch ce intra pe acelasi teren de joaca cu alte dispozitive importante, precum iPad Mini 3 si Nexus 9. Cu functionalitatea completa oferita de aparitia Windows 10, tableta HP Pro 608 ar trebui sa devina liderul celor mai bune produse de gen din categoria ei de pret.

HP Pro 608 001

Design si sunet de exceptie

Pe plan extern, dispozitivul are de fapt multe in comun cu Nvidia Shield Tablet, cele doua impartasind o trasatura similara, aceea de a avea difuzoare stereo atat pe partea de sus, cat si pe cea de jos a ecranului. Iar cum am vazut in cazul Nexus 9, difuzoarele frontale, de obicei, ajuta pentru a produce un sunet mai bun. De asemenea, cele doua au margini tesite care se intind dincolo de partea de sus. Desigur, exista si o multime de diferente in privinta aspectului exterior. In timp ce partea din spate si lateralele tabletei Shield sunt acoperite cu un material moale la atingere, corpul modelului Pro 608 este realizat in principal din plastic. Fatada dispozitivului HP este, de asemenea, un pic mai mare, si asta datorita raportului sau de 4:3.

De obicei, a opta pentru un ecran usor patrat faciliteaza aparitia unor dungi negre inestetice in timpul vizionarilor media, dar 608 a fost proiectata pentru a fi mai mult decat un dispozitiv de productivitate. Tinand cont de asta, ecranul mai larg face mai usor de citit documente complete, pagini dintr-o privire, oferind mai mult spatiu orizontal pentru a parcurge pagini web.

HP Pro 608 002

Mai usoara si mai subtire ca niciodata

In ciuda faptului ca este un pic mai mare decat majoritatea suratelor, tableta se simte ca fiind un dispozitiv destul de subtire, ce masoara 137 x 207 x 8.35 mm, dar nu cantareste decat 360g. Totusi, greutatea mica nu este un motiv sa crezi ca HP Pro 608 este un dispozitiv cu aspect ieftin sau chicios. Aceasta este dotata cu un șasiu de metal, iar ecranul vine acoperit cu o folie rezistenta la zgarieturi Corning Gorilla Glass.

HP Pro 608 vine la pachet cu un  procesor Intel Core Atom Z8500 Quad Core de 1.44 GHz, asociat unei memorii RAM de 2GB si o unitate de stocare SSD de 32GB, cu posibilitatea de a imbunatati specificatiile la un RAM de 4GB si un hard upgradat de 64 sau chiar 128GB.

HP Pro 608 003

Potrivita si pentru clasa business

In timp ce acest dispozitiv ar putea parea sa tatoneze mai mult cu un consum de media si de utilizare regulata, 608 are, de asemenea, o multime de specificatii care vizeaza aplicatiile utile afaceristilor si societatilor. De exemplu, tableta este echipata cu microfoane duale pentru a inregistra mai bine vocea in cadrul video conferintelor. Inclusiv Cortana, asistentul personal Microsoft, are comanda vocala. Pe partea de securitate, dispozitivul de 8 inch vine incarcat cu HP Client Security si Touchpoint pentru a oferi caracteristici de securitate avansate.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>