Timex Ironman Run, ceasul alergatorilor de cursa lunga

By on 31/03/2015
timmex

* fara a oferi prea multe facilitati, eficient si ieftin totodata, cel mai recent ceas cu GPS ramane totusi amatorilor care vor sport si… cam atat

Timex Ironman Run este cel mai recent ceas GPS proiectat de alergatori si pentru alergatori de toate nivelurile. Cu un afisaj clar, o rezolutie de inalta calitate, interfata intuitiva usor de utilizat si dimensiuni mai mici, acest ceas este mai mult deact placut la purtat, este un gadget care poate provoca dependenta. Cu rezistenta la dancimi de 50 de metri in apa, ritm vibrant, alerta de hidratare si cronometre la mai multe intervale, Timex Ironman Run va ofera fiabilitatea de care aveti nevoie de la un partener de antrenament. Dupa alergare, sincronizarea cu PC-ul va permite sa revizuiti harti, grafice si diagrame, astfel incat sa va puteti savura din plin realizarile. Prin conexiunea GPS, Ironman inregistreaza in timp real distanta, ritmul, viteza si caloriile arse.

Plasticul lasa de dorit

Dincolo de justificarea destinatiei finale, optiunile de culoare disponibile lasa putin de dorit, mai ales galbenul, care arata mai mult ca nuanta specifica traficului rutier, insa nici albastrul sau rozul nu sunt mai atragatoare. Oricum, indiferent de nuanta aleasa, acesta nu este un ceas pe care sa-l porti in orice situatie sociala, alta decat o pista de alergare. Odata pus pe mana, este incredibil de subtire pentru un ceas GPS, cantarind doar 60g, insa se simte destul de plasticos, lucru pe care nu-l vei intalni la un poducator elevetian, de exemplu, fiind in esenta un ceas pentru alergatori, asa cum ii spune si numele. Iar pe distante lungi, acest ceas devine parca invizibil.

timex-runner

Ironman este imbunatatit cu o mufa simpla USB suprapusa in patru puncte de incarcare, pe partea inferioara a ceasului, care este pe cat de simpla, pe atat de eficienta. O incarcare completa ofera o performanta de aproape o saptamana de utilizare, la efectuarea unei alergari scurte, rezonabile pe zi. In modul GPS complet, va ofera o utilizare de 6 ore.

 

Ecranul este mereu deschis, dar greu de observat in lumina puternica si aproape imposibil de vazut in lumina scazuta. Avand doar cinci butoane, Ironman este foarte usor de utilizat.

Zgarcit in materie de date

Ca si in cazul celor mai multe ceasuri GPS, sincronizarea la sateliti asociati este suficient de rapida. Iar odata ce a identificat un satelit, semnalul este puternic si adevarat. Singurul mare dezavantaj devine evident atunci cand incepeti sa adunati date. Ironman are o memorie surprinzator de zgarcita, inregistrand doar zece alergari, ceea ce te face sa simti din plin masurile de austeritate ale vremii. In plus, fiecare alergare nu salveaza mai mult de 6 categorii de informatii: timp, distanta, minute pe kilometru, mile pe ora, curse si calorii arse.

timmex

Cei mai multi competitori dispun de memorie mult mai bune sau de sincronizare la aplicatii expansive si ostentative, care inregistreaza pana si mililitrii de stropi de sudoare. Astfel ca, daca doriti sa va urmariti progresul timp de o luna, de exemplu, veti avea nevoie de un creion si de hartie. Exact ca bunica! Ciudat, totusi, pentru un gadget, intr-o lume a gadgeturilor.

In orice caz, daca esti un alergator ocazional, care doreste sa tina o evidenta sumara cu scopul de a-si ridica performanta sau a se asigura ca nu incetineste ritmul, iar asocierea cu diverse aplicatii nu este o prioritate, Timex Ironman Run ar putea fi intr-adevar un accesoriu de fitness comod pentru tine.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>