UE Mini Boom – sunet complet si maximum de fidelitate

By on 30/03/2015
Mini Boom

* mica boxa portabila a calor de la Ultimate Ears demonstreaza ca marimea nu conteaza atunci cand vine de calitatea sunetului si de conectivitate

Boxa portabila UE Mini Boom este o alegere excelenta pentru cei care-si doresc un difuzor robust, cu conectivitate Bluetooth, o incantare care se repeta de fiecare data cand o pui in functiune, cu accent pe performanta sunetului, portabilitate si design accesibil.

Zicala conform careia nu ar trebui sa judecam o carte dupa coperta depaseste limitele literaturii, iar in cazul produsului scos nu demult de de cei de la Ultimate Ears (UE) suna ceva de genul: “Nu judeca acest difuzor dupa dimensiunea sa”. Facand acest lucru, veti pierde sansa de a obtine un produs minunat la un pret accesibil, un produs al carui calitati sfideaza aspectul solzos si de a carui sunet minunat va puteti bucura pentru doar o fractiune din pretul unor boxe mai mari. Pentru nici 100 de dolari, acest difuzor in miniatura demonstreaza cu incredere ca marimea nu conteaza intotdeauna. Cu o concurenta demna de luat in seama, UE Mini Boom are misiunea grea de a uzurpa tronul valorilor in preferintele dumneavoastra.

Mini Boom

O carte nu se judeca dupa coperta, iar o boxa dupa design

Aceasta boxa portabila, de dimensiunile unui pumn, promite sa-ti tina companie oriunde si oricand, print-un design durabil pe care minimalistii il vor iubi. Difuzorul este adapostit intr-o carcasa de cauciuc uniform colorata in nuante neon festive de portocaliu, rosu, violet si verde sau negru elegant. Si, desi nu aspectul este punctul forte al acestui difuzor, carcasa de cauciuc actioneaza ca un spoiler, oferind o buna protectie la caderi, zgarieturi si lovituri.

Incastrat in partea de sus a difuzorului este un panou simplu de butoane care indeplineste functiile tacile de baza. De la stanga la dreapta, avem butoanele de volum si perechea de Bluetooth. Amplasat langa acest panou este un microfon discret, cu care puteti prelua apeluri prin simpla apasare.

Conectarea prin NFC este, de asemenea, posibila prin amplasarea unui aparat compatibil in partea superioara a Mini Boom. Peste toate, putem spune despre designul acestei boxe ca este unul prietenos si familiar. Grila frontala este stropita in alb si este formata din perforatii unice in forma de diamant. LED-urile luminoase albastre se aprind pentru a anunta conectarea cu succes prin Bluetooth.

Esentele tari chiar stau in sticlute mici

Ultimate Ears imbina design-ul cu finetea, oferind pe piata un mix intre un difuzor cu aspect miniatural cu totul simplu si elegant si performantele Bluetooth. Iar cand vine vorba de performante, Mini Boom ofera un nivel surprinzator de fidelitate pentru dimensiunile sale. Iar ceea ce este si mai atragator este faptul ca sunetul este livrat cu un bas greu, care este aproape de neconceput pentru ceva de dimensiunea sa.

UE-Mini-Boom 2

Indiferent de genul de muzica ascultat, performanta impresioneaza in general la puternica Mini Boom: sunete calde de jazz sau cele profunde de hip-hop, toate redate cu acuratete de profesionst. Cu toate acestea, nu putem sa nu remarcam faptul ca Ultimate Ears pune in mod clar accentul pe bas. In timp ce difuzorul poate umple camera cu usurinta, se poate observa o incetosare a sunetului la capacitatea maxima. Fanii rock si pop vor iubi sunetul complet pe care Mini Boom il poate oferi, dar lipsa de livrare ultra clara va lasa de dorit pentru cei care cauta mai mult definitie.

Durata bateriei este inca un atu puternic al micutei boxe portabile. Desi perioada de incarcare depaseste patru ore, aceasta este capabila sa functioneze zece ore ulterior la o varietate de volume.

UE Mini Boom atinge o coarda deosebit de sensibila, fiind un companion versatil prin portabilitate, durabilitate si eleganta. Si este cu atat mai surprinzatoare cu cat sunetul si bateria livreaza rezultate surprinzatoare, mai ales cand vin de la un difuzor atat de mic.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>