Ultimele imagini cu varful de lance al telefoanelor Microsoft

By on 15/01/2016
lumia 950-300x336

* dupa serii nesfarsite de zvonuri si informatii pe surse, au aparut si primele imagini cu noile telefoane din gama Lumia pregatite de cei de la Microsoft * acestea dezvaluie caracteristici demne de noul sistem de operare Windows 10
Acum, dupa ce Apple si Google si-au anuntat ultimele modele de smartphone, a venit si randul celor de la Microsoft. Gigantul american a programat pentru perioada imediat urmatoare un eveniment de marca, de la care toata lumea are mari asteptari in materie de noi gadgeturi. Evenimentul e axat in principal pe noua tableta Surface Pro 4, insa fanii acestui brand cred ca sunt sanse destule sa vedem, in sfarsit, si un smartphone pentru Windows 10 produs sub culorile brandului. In acest sens, de cateva zile circula deja pe internet o serie de fotografii care vorbesc despre un prototip de telefon al celor de la Microsoft.

Microsoft surface pro4 img1
Acestea vin sa confirme in cea mai mare parte zvonurile lansate anterior despre modelele Lumia 950 si Lumia 950 XL. Principala noutate a acestor fotografii este ca ambele modele par sa dispuna de un triplu flash LED la nivelul camerei foto. De asemenea, modelul Lumia 950 s-ar parea ca va fi disponibil in varianta dual-sim, in cea mai mare parte a statelor in care va fi distribuit.

lumia 950 -675x350

Intre telefon si tableta

O multime de alte informatii „pe surse” vin in intampinarea evenimentului mult-asteptat al celor de la Microsoft. Printre cele mai importante se numara insa cele care fac referire la dimensiunea aparatelor. Astfel, modelul Lumia 950 va avea un ecran de 5.2 inch, in vreme ce fratele sau mai mare, 950 xL, va masura 5.7 inch in diagonala. Asa cum ii spune si numele, modelul XL este mai mare, oferind o gama mai larga de caracteristici premium dintre cele doua, asteptandu-ne totodata ca ambele dispozitive sa beneficieze de camere performante, de 20 megapixeli, precum si de conectivitate on-board de tip USB-C. Cat priveste puterea si viteza de executie a aplicatiilor, acestea vor fi asigurate de procesorul Snapdragon 808 pe Lumia 950, respectiv, Snapdragon 810 pe varianta XL.

lumia 950 img1

Noi recorduri in materie de rezolutie si camera foto

Poate cel mai important lucru care trebuie spus despre cele doua telefoane, atat cat au lasat sa se intrevada din fotografiile si sursele din interiorul companiei, este ca acestea vor rula sub noul sistem de operare Windows 10, lucru pe care Microsoft promite sa-l implementeze de-acum pe toate noile sale dispozitive.
Toate aceste noi zvonuri se suprapun peste informatiile care circula de ceva vreme prin spatiul virtual, care vorbeau despre noul Lumia 950 XL ca despre un dispozitiv din gama phabletelor, care imbina armonios caracteristicile smartphone-ului cu versatilitatea tabletelor. Si la acea vreme se vorbea despre faptul ca aparatele vor beneficia de 3 GB memorie RAM si procesor Snapdragon, capabile sa dezvolte rezolutii inalte ale ecranului, de 1440 x 2560, in format QHD. Cel putin pentru modelul XL, aceste caracteristici par de inteles, data fiind dimensiunea apreciabila a ecranului. Alte noutati ar fi camera frontala de 5 MP, care se adauga celei dorsale de 20 MP, capacitatea interna de stocare de 32 GB si posibilitatea suplimentarii acesteia prin slot micro-SD, dar si bateria mai mult decat generoasa, de 3.300mAh, cu sistem de incarcare rapida, pentru o autonomie de functionare rezonabila.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>