Ultimele noutati despre telefonul-tableta Lumia 950 XL de la Microsoft

By on 04/05/2016
lumia 950xl

*  odata cu apropierea datei lansarii, noi si noi informatii apar despre noul telefon vedeta al celor de la Microsoft * daca acestea se vor dovedi adevarate, atunci am putea avea un rival serios pentru gama de varf a telefoanelor Android existente la ora actuala de pe piata

In ultima perioada au aparut numeroase zvonuri despre noul varf de lance al telefoanelor Microsoft, iar acestea au fost accentuate de ultimele informatii divulgate pe site-urile de specialitate, printre care si o captura foto a noului dispozitiv.

Acest screenshot despre care vorbim ne dezvaluie partea frontala a noii phablete  Lumia 950 XL. Potrivit informatiilor primare, aceasta ar avea o memorie RAM de 3 GB, procesor Snapdragon 810 octa-core si un ecran de QHD de 1440 x 2560 pixeli. Despre toate acestea caracteristici se mai zvonea si inainte, iar noua captura nu a facut decat sa le intareasca. La asemenea specificatii, utilizatorii vor avea chiar optiunile unei tablete, beneficiind nu doar de un ecran generos, ci si de un plus de putere si conectivitate.

tableta-lumia-950xl-001

Specificatii de invidiat

Un alt lucru dezvaluit de aceasta captura foto este ca Lumia 950 XL ruleaza cu sistemul de operare Windows 10 Mobile, ceea ce era de asteptat. Sunt insa un numar de alte cateva lucruri despre care se auzise si mai inainte la acest telefon, inclusiv prezenta unui ecran gigant de 5.7 inch. Prin urmare, inalta rezolutie mentionata mai sus are perfect sens. Printre alte caracteristici care te lasa cu gura cascata, mentionam camera de pe partea dorsala de nu mai putin de 20 MP, o camera frontala de 5 MP, bateria de 3.300mAh battery si o capacitate de stocare interna de 32 GB, la care se adauga posibilitatea suplimentarii, prin slotul pentru cardul microSD prevazut.

tableta lumia 950xl

Deocamdata, cam acestea sunt specificatiile noului telefon. Iar daca zvonurile se vor dovedi adevarate, atunci Microsoft chiar si-ar putea trece in portofoliu un varf de lance capabil sa rivalizeze cu cele mai performante telefoane Android. Iar acest lucru il vom afla cat de curand, avand in vedere ca Microsoft preconizeaza lansarea acestuia undeva in lunile urmatoare, cel mai posibil octombrie sau noiembrie.

smartphone-950xl

Nu va fi deloc ieftin

Cat priveste pretul, telefonul nu va fi deloc ieftin, unele zvonuri sustinand ca acesta ar putea costa cam cat un iPhone 6S, cel putin pentru piata din Europa. Potrivit estimarilor facute de retaileri in domeniu, Lumia 950 va costa aproximativ 650 de euro, in vreme ce modelul 950 XL ar fi cu circa 100 de euro mai scump. Cum spuneam, nu este ieftin deloc, fiind cam cat pretul de lansare al lui iPhone 6S. Si despre modelul standart Lumia 950, se spune ca va fi dotat cu acelasi procesor Qualcomm Snapdragon 808 si cu 3 GB de RAM. Acesta va avea tot 32 GB capacitate de stocare si baterie de 3.000 mAh. Singura diferenta va fi dimensiunea ecranului, acesta fiind cu 0,5 inch mai mic decat modelul Lumia 950 XL, la o rezolutie de 1440 x 2560.

 

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>