Ultimele zvonuri despre Samsung Galaxy S

By on 24/01/2017
Galaxy S7 001

* odata cu trecerea in noul an, zvonurile cu privire la data lansarii noului varf de lance al sud-coreenilor s-au inmultit * acestea privesc atat caracteristicile, cat si o posibila surpriza in ce priveste denumirea

Potrivit ultimelor informatii lansate pe piata, viitorul Galaxy S7 va arata aproape identic cu Galaxy S6, cu doar cateva mici modificari la design si tehnologie 3D Touch implementata pe display. Din cate se pare, telefonul va fi lansat mai devreme decat ne asteptam, acesta urmand sa beneficieze de slot micro-SD si rezistenta la apa. De asemenea, cei de la Samsung au anuntat un nou senzor pentru camera sa foto, in vreme ce zvonurile vorbesc despre dotarea cu cipuri procesor de tip Exynos 8890 si Qualcomm Snapdragon 820.

Galaxy S7 002

 Un produs asteptat

Nu e mai putin adevarat ca modelele Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge au revigorat oarecum divizia smartphone a celor de la Samsung, dandu-i un nou impuls la viata, printr-un design proaspat si o serie de noi caracteristici. Astfel, unele voci spun ca Samsung va avea mult de munca pentru a putea repeta aceasta figura, desi sunt multe lucruri care ar putea fi imbunatatite pe noul telefon. Fanii acestui brand s-ar parea ca nu mai au mult de asteptat pana sa puna mana pe noul aparat. Desi, de obicei, Samsung nu face lucrurile in graba, incercand sa isi respecte propriul calendar, judecand dupa experientele anterioare, s-ar putea sa avem parte de o lansare cat de curand.

De obicei, Samsung face aceste anunturi la finele lui februarie, inceputul lui martie, imediat dupa targul MWC de la Barcelona, unde marii producatori isi anunta varfurile de lance pentru anul in curs. Din acest motiv, ne asteptam ca Samsung sa procedeze la fel si in acest an. Daca e sa ne referim strict la data lansarii, site-urile de telefonie mobila din China au postat deja datele estimative ale lansarii de noi telefoane ale marilor branduri in acest an, iar Samsung Galaxy S7 a fost inclus, de asemenea, in jurul Mobile World Congress de la Barcelona, din perioada 22-25 februarie. Aceasta sugereaza deja ca asiaticii sunt mai aproape de informatie, stiind ceva mai multe decat a razbatut pana acum pe continentul  european. Zvonuri anterioare sugerau ca Galaxy S7 ar putea fi anuntat chiar in aceasta saptamana, insa timpul a trecut, fara ca Samsung sa mai dea vreun semn in acest sens.

Galaxy S7 003

 Progres pe toata linia

Acestea fiind spuse, sa vedem totusi la ce ne-am putea astepta de la noul varf de lance al producatorului sud-coreean. Fara a anunta schimbari masive la nivel de design, acesta s-ar putea sa continue linia deschisa de actualul S6.

In acest sens, surse apropiate companiei sustin ca, daca S6 si S6 Edge au reprezentat progresul, S7 va aduce imbuntatiri in toate sensurile, adica in calitatea imaginii, performante si alte specificatii tehnice. Cheia tuturor acestor eforturi este ca utilizatorii sa se bucure in acelasi timp de imagini de calitate, procesate la o viteza si timp de raspuns superioare.

Galaxy S7 004

Nu trebuie ignorate nici zvonurile potrivit carora Samsung va sari peste lansarea lui Galaxy S7 si va trece direct la un telefon-tableta, numit Galaxy S7 Edge+. Acesta va avea display de 5.7-inch si o rezolutie superioara, de 1440 x 2560 pixeli, capabil sa ofere imagini in format 4K, specifice, de altfel, gadgeturilor de mari dimensiuni. Cat priveste camera, sunt informatii potrivit carora Samsung va renunta la senzorul optic de 16 MP pentru unul de 12, dar mult mai stabil, existand in acest sens unele tratative cu cei de la Sony. In orice caz, un anunt oficial al companiei sud-coreene ar putea fi facut cat de curand, existand premisele unui nou deschizator de drumuri in materie de comunicatii mobile.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>