Ultimul smartphone low cost de la Lenovo

By on 10/12/2014
Lenovo

* in ciuda pretului sau scazut, Lenovo S580 este un telefon care dispune de un ecran destul de generos si o configuratie suficienta pentru uzul zilnic

Lenovo a lansat recent ultimul sau model de smartphone din seria S, destinat celor cu un buget limitat, dar care vor sa aiba parte de experienta unui telefon capabil de navigare pe net, fotografie si filmulete la o calitate satisfacatoare. Noul telefon Lenovo S580 este deja disponibil inclusiv pe piata din Romania, la preturi sub 900 de lei. Brandul companiei chineze este gravat cu laser pe carcasa posteriora, conferind aparatului o imagine care contrasteaza, oarecum, cu statutul low cost in care se inscrie telefonul. Lenovo S850 lucreaza sub sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean, si este prevazut din start ca aparat dual-SIM, suportand upgrade-uri pana la Android 4.4 KitKat. In plus, S850 dispune de un display cu diagonala de 5 inch, la o rezolutie de  720×1280 pixeli, capabila sa furnizeze imagini in format HD. La aceasta dimensiune, mai ales pe optiunea „wide-view”, smartphone-ul ofera posibilitatea accesului rapid la jocuri, mesagerie sau navigare pe net, in vreme ce afisajul HD oferă o experienta bogata amatorilor de divertisment. In plus, la comutarea in modul plan, ecranul permite un unghi larg de vizualizare, de aproape 180 de grade, perfect pentru a va putea uita la clipuri video si fotografii impreuna cu prietenii.

Lenovo

Stand-by de peste 400 de ore

Toate acestea sunt propulsate de un procesor Qualcomm Snapdragon 200 quad-core, pe 1.2GHz, cuplat cu o memorie RAM de 1GB. Smartphone-ul vine dotat cu o capacitate de stocare incorporata de 8GB, insa aceasta poate fi extinsa pana la 32 GB, intrucat este prevazut cu support pentru introducerea unui card micro SD. Ar mai fi de mentionat ca modelul Lenovo ofera satisfactie si amatorilor de selfie, printr-o camera foto de 8 megapixeli cu autofocus si blitz LED, dar si posibilitatea de a capta imagini de 2 megapixeli cu ajutorul camerei frontale. Camera din spate mai dispune, de asemenea, de unele aplicatii precum detectare scena, panorama sau geo-locatie, dar si capacitatea de a capta cel mai bun zambet sau cel mai bun cadru sau setari pentru HDR (high dynamic range). Nici la capitolul conectivitate S850 nu sta rau, optiunile sale incluzand 3G, Wi-Fi 802.11, Micro-USB, A-GPS, jack audio de 3.5mm si radio FM. Intregul dispozitiv este alimentat de o baterie de 2.150mAh, care se estimeaza ca ofera pana la 14 ore de convorbire si nu mai putin de 444 de ore de in regim standby, in reteaua 3G.

Lenovo

Aplicatii unice pentru fanii Lenovo

La fel ca alte telefoane ale marcii, Lenovo vine 0 preinstalat cu unele aplicatii unice, precum SecureIT, care ajuta utilizatorii sa urmareasca, sa analizeze si sa-si optimizeze propriile date. De asemenea, aplicatia ShareIt ofera capacitatea de transfer rapid de date de la un telefon la altul, fara a avea nevoie de conexiune Wi-Fi sau de retea de telefonie mobile. Nu in ultimul rand, vorbim despre SYNCit, care da posibilitatea utilizatorilor sai sa beneficieze de o copie de rezerva permanenta a tuturor datelor si, in acelasi timp, facandu-le accesibile de pe orice dispozitiv.

Lenovo

Concluzionand, putem spune ca noul telefon al celor de la Lenovo se inscrie intru totul in gama modelelor oferite de seria S, constituind o combinatie reusita de eleganta in materie de design, viteza mare de procesare a datelor si aplicatii proprii ale brandului, integrate inteligent in tehnologia occidentala si adaptate perfect cerintelor noului mileniu. Iar daca mai spunem ca Lenovo livreaza aparatul in culorile  negru, argintiu si auriu, cu siguranta, S850 va face cu ochiul de pe rafturi multor cumparatori, chiar si pentru simplul fapt ca este un smartphone dual-sim, capabil sa va ofere o libertate mai mare in alegerea companiei de telefonie ori la separarea cartelei de serviciu de cea de familie.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>