Va inchipuiti ca puteti naviga cu furculita pe o tableta?

By on 05/03/2015
LENOVO

* tableta Yoga 2 lansata de Lenovo ofera utilizatorilor posibilitatea de a naviga pe ecranul tactil cu orice instrument, in afara stiloului electronic

Tableta Lenovo Yoga 2 in varianta recent lansata, cu tehnologie AnyPen, este un comprimat Windows 8 extrem de capabil, daca sunteti dispus sa traiti in limitele unei ferestre de 8 inch. Desi lipsita de un port full USB full si mufa HDMI, aceasta tableta ofera o ergonomie excelenta si o durata de viata a bateriei foarte buna.

Valorificand nebunia din jurul designului, Lenovo pune la dispozitia utilizatorilor tehnologia AnyPen pentru a distinge aceasta tableta de altele din spatiul aglomerat al gadgeturilor. Practic, prin aceasta tehnologie, ecranul dispozitivului poate fi atins cu orice obiect metalic, chiar si cu o furculita, care se transforma instant in pix.

LENOVO

Prin AnyPen, proprietarii tabletei Lenovo Yoga 2 beneficiaza de acuratetea unui stylus digital, dar cu comoditatea de a utiliza obiecte obisnuite din preajma ca un stilou. Astfel, in loc sa aveti un dispozitiv specializat pe care sa-l pierdeti sau care sa va fie furat, AnyPen va permite sa improvizati propriul stylus. Lenovo spera ca aceasta facilitate oferita de AnyPen va ajuta Yoga 2 sa se integreze cu succes printre dispozitivele cu pret premium. Deocamdata, tableta are un pret mai mare decat Dell Venue 8 Pro cu un Stylus Active optional, care ofera si avantajul adaugarii unei tastaturi compacte cu taste fizice, pentru a o transforma intr-un netbook. Mai mult, cei care prefera Android si au nevoie de sprijinul unui stilou pot opta pentru Samsung Galaxy Note 8, la acelasi pret de 330 de dolari ca si Lenovo Yoga 2. Fara sprijinul unui stylus, preturile tabletelor Windows cu ecrane de 8 inch scad dramatic sub 200 dolari, optiunile in acest spectru incluzand Asus VivoTab 8 pentru sau HP Stream 7 pentru nici 80 de dolari. Daca sunteti mulțumit cu iOS, oferta Apple de 399 dolari pentru un mini iPad 3 este o alegere excelenta.

LENOVO

Un singur dispozitiv, mai multe fete

Masurand 210 x 149 x 7 mm, Yoga 2 este o extensie a viziunii Lenovo in a oferi clientilor un singur dispozitiv care se transforma sub diferite aspecte. La fel ca si prima generatie, Yoga 2 inlatura tastatura ultrabook-ului Lenovo din aceeasi serie, fiind prezentata sub forma unui design subtire si familiar, un amestec de metal si plastic mat texturat, invaluite in negru. Ecranul full HD cu afisaj IPS de 1080p strajuiesc partea din fata a tabletei. Datorita marginii sub forma de teava, tableta pare mai echilibrata in modul landscape atunci cand este utilizata pe o suprafata plana. In aceasta pozitie, partea din spate a tabletei este ridicata, facand ecranul mai confortabil de privit atunci cand stai la birou si mai usor de tiparit pe ecranul tactil, de asemenea.

LENOVO

Pentru a face tableta subtire, Lenovo se bazeaza pe cilindrul central inclus pe care a transferat mai multe functii. Astfel, micul cilindru gazduieste o camera frontala si difuzoarele Dolby, deoarece aceasta fiind mai groasa decat tableta in sine ofera mai mult spatiu boxelor pentru a produce un sunet mai bogat. Bateria este, de asemenea, gazduita de cilindrul central, precum si camera din spate de 8 megapixeli. In plus, acesta serveste pe post de balama, pentru agatarea dispozitivului. Cricul dorsal permite tabletei sa fie utilizat in patru moduri diferte, care includ: inclinarea, sprijinirea sau agatarea chiar daca doriti sa vizionati un film. Ca tableta, cilindrul serveste, de asemenea, unui scop ergonomic, tableta Yoga 2 fiind confortabil de tinut in mana pentru perioade lungi de timp. Aceasta, in combinatie cu greutatea de numai 0.43 kg, face din Lenovo Yoga 2 o companie foarte placuta pentru a citi un e-book pe canapea sau in pat.

In concluzie, Lenovo Yoga Tablet 2 este un dispozitiv solid cu un display fermecator, o durata de viata a bateriei super decenta si un design subtirel care o ajuta sa devina competitiva.

About Andreea Filipescu

Adauga raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>